Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zwanetta over deelname Temptation: 'Ik heb problemen gehad met de productie'

'Als ik nu mee zou doen, zou ik een grotere mond hebben'.

Hoewel Zwanetta Fox heeft meegedaan aan de populaire programma's Temptation Island en Temptation Island VIPS, heeft ze beide keren toch als extreem anders ervaren. In de podcast 'En Dan' van influencer en oud HNTM-deelnemer Daelorian vertelt de realityster openhartig over haar ervaringen tijdens de opnames. "Ik heb een minder leuke ervaring gehad met VIPS dan met de eerste Temptation", liet ze weten.

Waarom niet?

Als Daelorian stelt dat Zwanetta voor Temptation VIPS is gevraagd, geeft de beauty dat ook eerlijk toe. "De tweede keer werd ik gevraagd. Toen dacht ik eerst: 'zal ik dat wel doen?' Het was ook best wel snel achter elkaar", legt ze uit. "Toen zeiden dat het een 'andere' editie was, een VIPS-editie. En ze zeiden dat het in Mexico was. Ja, ik heb echt geen ruggengraat voor reizen. Ik hou van reizen", gaat Zwanetta verder. "Toen dacht ik: 'eigenlijk wil ik dat wel'. Waarom niet? Wat heb ik te verliezen?"

Problemen

En hoewel Zwanetta dus vol goede moed richting Mexico vertrok, kwam ze van een koude kermis thuis. "Ik heb een minder leuke ervaring gehad met VIPS, dan de eerste Temptation", vertelt ze. "Ik zou de eerste Temptation echt wel over kunnen doen, maar de VIPS zou ik echt niet meer aan meedoen." Als Daelorian vraagt waar dit door komt, vertelt de beauty dat ze problemen heeft gehad met de productie.

"Ik heb problemen gehad met de productie. Het stond me niet aan hoe mensen met je omgaan. Als er afspraken van tevoren worden gemaakt, en die worden niet nagekomen... Ja, ik ben iemand die niet houdt van onrecht, dus als jij afspraken maakt en dan iets anders zegt? Sorry, dan ben ik ook geen leuke meid meer", vervolgt ze.

Afspraken

Net als wij was Daelorian erg benieuwd wat voor afspraken dit waren. Ook hier was Zwanetta erg openhartig over. "In het begin wilden ze dat ik met mijn krullenpruik kwam." Zwanetta gaat verder dat ze dit prima vond, maar dat ze wel graag haar andere pruiken mee wilde nemen. Dit vond de productie toen geen probleem. Totdat Zwanetta een andere pruik opzette. "Daar waren ze echt boos over", gaat ze verder. Zelfs de baas had Zwanetta gebeld om te vragen of ze de krullenpruik wilde opzetten.

"Nee. Ten eerste ik word hier niet voor betaald. Dat is al iets waar jullie over gelogen hebben. Ik ga dat gewoon niet doen, klaar. Ik ben de VIP-verleidster, dus betaal me maar", had Zwanetta gezegd. "Daar doen we niet aan, zeiden ze. En toen kwam ik er later achter dat meer dan de helft wél betaald werd." Door haar ervaringen stelt de beauty dat als ze nu mee zou doen, ze een grotere mond zou hebben. "Als je me gewoon behandelt als mens, kan ik alles gezellig maken. Maar anders werk ik je gewoon tegen, want ik ben heel koppig." You go Zwanetta!

Bron en Beeld: En Dan