Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Devrim over verraad Niels in Expeditie Robinson: 'Chiquer als hij gelijk zei hoe het zat'

'Ik heb gewoon een rol gespeeld.'

Dat quizmaster Devrim Aslan het spel in Expeditie Robinson op geheel eigen wijze speelde, werd in de aflevering van deze week heel duidelijk. Het delen van zijn tactiek bleek echter geen goede zet te zijn en dus eindigde het avontuur voor hem. In de podcast Back2Base vertelt hij nu hoe de exit voor hem is geweest.

Devrim zat echt in Expeditie Robinson om het spel te spelen. Dat ging hem goed af, totdat hij daar té open over werd. In zijn nieuwe team hield hij Iliass en Niels te vriend, maar die laatste vertrouwde hij toch niet voor de volle 100 procent. Eerder 75 procent, zo geeft hij aan in Back2Base. Dat bleek andersom ook het geval te zijn en Niels keerde zich dan ook tegen hem op het laatste moment.

Bondje

Niels was uiteindelijk wel zo eerlijk om aan Devrim uit te leggen waarom hij toch op hem had gestemd in plaats van de sterke Ferry. "De eerste paar dingen begreep ik wel. Ferry voegt meer toe op het eiland en in de proeven, dat is helemaal waar", aldus Devrim. "Daarna ging hij over mij persoonlijk dingen zeggen, die ook grotendeels wel kloppen," geeft hij toe, "maar dan denk ik, we hebben een week met elkaar in een team gezeten, we waren soort van een bondje. Hij had best kunnen zeggen 'hey Dev, doe nou eens wat rustiger'." Devrim vond het jammer dat die frustratie er pas bij Niels uitkwam toen het voorbij was. "Ik had het chiquer gevonden als het één of twee dagen eerder was gezegd."

Reacties

Devrim geeft verder nog toe dat hij iets te veel op Twitter heeft gekeken de laatste paar weken. Daar waren de reacties op zijn doen en laten niet mals. Alleen al door Ilias werd hij Gargamel genoemd en daar waren fans van het programma het wel mee eens. "Kijkers hebben heel erg het idee dat iedereen het vreselijk vond om bij mij in het team te zitten, maar tot dag achttien viel dat hartstikke mee", vertelt hij. "Ik was zo'n vriend die je elke dag wel zou willen zien, maar waar je absoluut niet mee zou willen samenwonen. Superleuk, supergezellig, maar als je afhankelijk van die persoon wordt, dan stopt het."

Rol opgezet

Gelukkig gaat de quizzer niet onderdoor aan de reacties. "Iemand zei ook tegen me dat ik gewoon een rol had opgezet. Ik ging gewoon iets anders doen dan ik normaal zou doen, want als je écht jezelf bent, dan zijn die comments nog persoonlijker dan als je een rol speelt." Aha!

Bron: Back2Base | Beeld: Jasper Suyk