Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Videoland deelt eerste beelden van De Verraders Halloween

'Iedereen heeft gewoon zweet tussen zijn billen man.'

Nog een weekje wachten en dan kunnen we eindelijk genieten van de Halloween special van De Verraders. Videoland snapt dat we eigenlijk niet kunnen wachten, en deelt daarom alvast de allereerste beelden van dit spooky seizoen. Kijk mee!

Halloween

Halloween is coming! En daarom komt Videoland met een speciale Halloween editie van De Verraders, waar de missies en moorden bloediger zijn dan ooit en de deelnemers geen enkel middel schuwen in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Oud deelnemer Frank Evenblij neemt de presentatie van deze special op zich. "Welkom, stervelingen..." horen we hem zeggen in de eerste beelden, "op de plek waar tijdens Halloween alles een eigen leven lijkt te lijden."

Hunting season

En de kandidaten? Die hebben er evenveel zin in, als dat ze het doodeng vinden. "Hunting season is open", zegt Soundos El Ahmadi enthousiast aan het begin van de teaser. Niet veel later zien we haar huilend in beeld: "Ik kan hier niet tegen". Dat het spannend wordt, blijkt wel uit de eerste scary beelden van dit seizoen. "Iedereen heeft gewoon zweet tussen zijn billen man", klinkt het. "Ik word gek. Ik word gek, gek, gek."

En ook bij de ronde tafel, waar de Getrouwen proberen de Verraders te ontmaskeren, wordt het weer erg spannend. "Vier tegen vier. En we hebben nog één persoon die iemand mag verbannen", aldus Frank. "Niet aardig, maar wel effectief", reageert Frits Wester vervolgens. Wij zijn nu al ontzettend benieuwd hoe dit gaat aflopen!

Speciale editie

Voor deze speciale editie gaan dertien BN’ers, namelijk Bastiaan Ragas, Dave Roelvink, Famke Louise, Frits Wester, Christina Curry, Dennis Weening, Bobbi Eden, Gwen van Poorten, Ayoub Louihrani, Airen Mylene, Heleen van Royen, Soundos El Ahmadi en Hugo Kennis, tot het uiterste in dit bloedstollende, psychologische spel waarbij de kijker wordt meegenomen in het gevecht tussen het goede en kwade. Onder leiding Frank Evenblij duiken de BN’ers in een avontuur vol list, bedrog en manipulatie. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren?

De Halloween editie van De Verraders is vanaf 27 oktober dagelijks met 6 afleveringen te zien bij Videoland.

Bron: Instagram @videolandonline | Beeld: Jasper Suyk