Zien: zo zag Soundos er vroeger uit

Cute!

Als er iemand tegen een stootje kan, dan is het Soundos El Ahmadi wel. De actrice en comédienne kan harde grappen maken als geen ander, zegt wat ze denkt en staat stevig in haar schoenen. Onlangs plaatste ze een aantal foto’s van haar jongere zelf op Instagram. Cute!

Baby

Soundos zette haar eerste stappen op het podium toen ze vijftien jaar was. Say what?! Zo wist ze al vroeg wat ze later in haar leven wilde doen en startte ze met haar studie Theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Daar kwam ze erachter dat ze liever de praktijk in wilde en vervolgens haalde ze zonder enige ervaring de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Onderstaande foto laat zien hoe vroeg ze al begon met grappen maken. “Ik was een baby toen ik met Comedy begon, zoals je op deze foto kunt zien”, schreef ze bij de Instapost. “We denken dat dit in 2004/2005 was. Of misschien wel eerder. Nu maak ik baby’s.” Te leuk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Soundos (@soundos_el_ahmadi)

‘Nog geen edge control’

Een oldie but goodie: de beruchte schoolfoto. Je haatte het of je hield ervan. Soundos staat er hartstikke leuk op en je herkent haar uit duizenden. Niks veranderd! De kenmerkende kuiltjes in haar wangen herken je direct. De comédienne schreef erbij: “Meisje met dromen en hoop… En nog geen beugel en edge control 😂😂😂”. Dát is dan weer wel veranderd in al die jaren…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Soundos (@soundos_el_ahmadi)

Die kuiltjes zijn ook nog iets wat de actrice mooi vindt aan haarzelf. Ze omarmt haar lichaam volledig. “De kuiltjes in mijn wangen, mijn hoofd, mijn ogen, billen en borsten, eigenlijk alles wel”, weet ze te antwoorden op de vraag wat ze het mooiste aan zichzelf vindt. “Ik heb geleerd om van mezelf te houden, ook van mijn striae en mijn putjes.” You go, Soundos!

Bron: Instagram @soundos_el_ahmadi, Website Soundos | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws