Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Jesse Williams hint op terugkeer in Grey's Anatomy

Dat zou heel leuk zijn!

JESSE WILLIAMS

Acteurs komen en gaan in ziekenhuisserie Grey’s Anatomy, maar soms keren ze ook weer terug. Goed nieuws voor fans van Jackson EveryJesse Williams, de acteur die de rol van dit personage vertolkt in de serie Grey’s Anatomy, hint op een terugkeer naar Grey Sloan Memorial Hospital.

Terugkeer

Grey’s Anatomy gaat inmiddels al een hele tijd mee en het achttiende seizoen van de show is zelfs al een feit. That’s right, de serie is al zo’n zeventien jaar te zien. Niet zo gek dus dat vele karakters de show in de tussentijd verlieten. Gelukkig keerden sommige acteurs ook weer terug en binnenkort zien we als het aan Jesse Williams ligt, zijn karakter Jackson weer terug.

Verhaallijn

April Kepner en Jackson verlieten de serie als dat will-they-won’t-they koppel. In zijn exit-aflevering liet Jackson weten dat hij naar Boston zou verhuizen voor de stichting van de familie en ex-vrouw April stemde erin mee om ook naar Boston te verhuizen, zodat hij dichtbij hun dochter kon zijn. Maar, als het aan Jesse ligt, komt Jackson in de nieuwe afleveringen weer terug naar het ziekenhuis om een aantal dokters les te geven. "Ik denk dat dat heel goed mogelijk is", vertelt hij aan E! News. "Ik denk dat het zeer waarschijnlijk is dat Jackson op de een of andere manier langs zal komen."

Ook werd er onlangs gespeculeerd over een spin-off over Jackson en April. Dat lijkt Jesse ook wel wat. "Ze zijn nu volwassen. Ze hebben een opgroeiend kind, carrières, en ze zouden in een nieuwe stad zijn. Boston is een lastige plek. Er zouden genoeg toegangspunten zijn voor die personages en anderen uit de show." Dat lijkt ons ook wel wat!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Grey's Anatomy

Lifestyle
  • GREY'S ANATOMY - "Back in the Saddle" - The Grey Sloan doctors operate on a man who crashed into Maggie's car as Owen, back from paternity leave, struggles with Tom's new position. Outside the hospital, Meredith's recent firing doesn't stop her from diagnosing those around her. Plus, Richard and Alex start anew and it's not easy. All the while, Jo readies herself to return to work, and Amelia has a new revelation in her relationship with Link, on an all-new episode of "Grey's Anatomy," THURSDAY, OCT. 3 (8:00-9:01 p.m. EDT), on ABC. (ABC/Jessica Brooks) JESSE WILLIAMS