Grey’s Anatomy-actrice Sarah Drew hint op spin-off

Zien we April Kepner en Jackson Avery binnenkort in hun eigen serie?

Lees ook

Grey’s Anatomy gaat inmiddels al een hele tijd mee en bestaat inmiddels uit achttien seizoenen. In die achttien seizoenen leren we de personages stuk voor stuk goed kennen, maar soms is dat nog niet genoeg. Zo kreeg Addison Montgomery bijvoorbeeld haar eigen spin-off, Private Practice, en zou het zomaar eens kunnen dat niemand minder dan April Kepner ook een eigen serie krijgt!

Terugkeer

April Kepner en Jackson Avery keerden aan het einde van het achttiende seizoen ein-de-lijk weer terug in de serie. April en Jackson verlieten de serie als dat will-they-won’t-they koppel. In zijn exit-aflevering liet Jackson weten dat hij naar Boston zou verhuizen voor de stichting van de familie en ex-vrouw April stemde erin mee om ook naar Boston te verhuizen, zodat hij dichtbij hun dochter kon zijn. O, en het bleek ook nog eens dat Aprils huwelijk op de klippen was gelopen. Fans hoopten daarom dat de twee hun relatie een nieuw leven zouden inblazen en dat lijkt inmiddels ook gebeurd te zijn!

Spin-off

En we hebben nog meer goed nieuws, want de twee acteurs kunnen het ook in real life goed met elkaar vinden. Sterker nog, Sarah Drew (aka April Kepner) laat aan Entertainment Tonight weten dat zij en Jesse Williams (aka Jackson Avery) het wel zien zitten om een eigen spin-off te krijgen. “We werken graag samen. We houden van die relatie en van elke kans om ze samen op het scherm te zien. Ik denk dat veel mensen daar blij mee zouden zijn”, aldus Sarah. Daarom lijkt een prequel Sarah zeker wel wat. “Jesse en ik zijn allebei heel duidelijk geweest over hoe graag we zoiets zouden zien gebeuren”, vertelt Sarah. Dat zou leuk zijn!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Drew (@thesarahdrew)

Of we April en Jackson echt samen gaan zien in een eigen serie, is helaas niet duidelijk. “We zullen zien. (…) Maar toen ik plotseling terugkwam voor de 400e aflevering, duurde het ongeveer drie weken voordat we zeiden dat we zouden draaien. Dus je weet maar nooit! Die deur staat altijd open.” Oeh!

Bron: Girlscene | Beeld: Instagram, Grey’s Anatomy

Laatste nieuws

Zie ook