Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la! Déze Temptation Island-ster gaat OnlyFans-account starten

'Het zit eraan te komen.'

Jari en Nena waren dit jaar te zien als singles in Temptation Island: Love or Leave. Ze vonden helaas niet de liefde bij een van de koppels, maar wél bij elkaar. We zijn inmiddels maanden verder en de twee zijn nog steeds happy together. Samen hebben ze grootse plannen, maar Jari heeft zelf ook iets behoorlijk uh, spannends op de planning staan.

Grootse plannen

Tijdens de opnames was er nog geen sprake van een spark tussen Jari en Nina. Jari had toen vooral een goede klik met Maris, die samen met Ivo uitzocht hoe sterk hun relatie was. Pas na het programma vond hij de liefde bij Nena en sindsdien zijn ze een koppel. Enne, het lijkt helemaal goed te zitten tussen Jari en Nena. De twee hebben namelijk grootse plannen samen, waaronder mogelijk een tweede keer meedoen aan Temptation Island – maar dan als koppel!

Naast gezamenlijke plannen, zijn de Temptation-sterren ook druk bezig met hun eigen carrières. In een Q&A op Instagram laat Jari weten dat hij iets heel spannends op de planning heeft staan. Daar ging het namelijk over het starten van een OnlyFans-account "Er lopen op dit moment wat dingen en het zit er aan te komen!" laat Jari weten. Oeh!

Commentaar

Echter blijken dat niet alle volgers van de realityster zitten te wachten op sexy content. "Jammer dat je OnlyFans gaat doen. Blijf lekker je nuchtere zelf!", reageert een volger in de Q&A. Het houdt Jari echter niet tegen. Hij legt uit dat hij precies hetzelfde commentaar kreeg op zijn deelname aan Temptation Island. Nu alles is uitgezonden reageert er echter niemand meer op. "Leef en laat leven! Als iemand iets doet waar die zich op dat moment goed bij voelt dan wil dat toch niet zeggen dat je niet jezelf bent of wel?", reageert hij dan ook.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Tom Cornelissen