Temptations Wouter: ‘Als ik dat op Onlyfans zou zetten, had ik nooit meer hoeven werken’

Wouter vertelt aan Julia wat hij mist...

Inmiddels weten we al dat Julia en Wouter na een succesvolle deelname aan Temptation Island: Love or Leave toch hadden besloten om een punt achter hun relatie te zetten. Of ze nog altijd goed door één deur kunnen samen? Aan tafel bij Eating with my Ex: Going Dutch praten de twee over hun stukgelopen rela.

Herenigd

Een romantisch diner bij kaarslicht, maar dan samen met je ex: wij bedanken ervoor. Speciaal voor het programma Eating with my Ex: Going Dutch namen Temptations Wouter en Julia wél de sprong in het diepe. Enne, daarbij kwamen een heleboel oude emoties naar boven.

Terugblik

Even leek het erop dat Julia en Wouter het Temptation Island-avontuur hadden doorstaan. De twee gingen happily in love terug naar Nederland en zouden door hun deelname aan het avontuur alleen maar een sterkere relatie hebben gekregen. Helaas, vlak na terugkomst viel Wouter – volgens Julia – terug in zijn oude patronen en bleken de twee toch geen match.

Wiep-sessies

Het moge echter duidelijk zijn dat er no hard feelings zijn rondom de breuk tussen de twee. Wouter en Julia kunnen nog goed door een deur en zijn zelfs goede vrienden gebleven. Of de twee elkaar missen? Julia vraagt het aan Wouter. “Je mist van alles. Iemand die je belt als je wat wil delen, dingen samen doen, samen zijn en goeie wiep-sessies”, somt Wouter op. Door dat laatstgenoemde voorbeeld moet Julia even lachen. “Wat dan, was het niet goed?”, vraagt Wouter zich af.

“Ehh, jawel”, zegt Julia twijfelend. “Als ik op dat op Onlyfans zou zetten, had ik nooit meer hoeven werken”, zegt Wouter standvastig. Ehmm… Bekijk het fragment hieronder.

Andere koppels

Naast Wouter en Julia zien we ook het veelbesproken stel Odim en Jørney van Ex on the Beach: Double Dutch terug in het programma. Ook Temptations Christian en Angela schoven aan. Dat is niet alles, want ook Temptations Jaydi en Ricky hebben een emotioneel weerzien en EOTBDD’s Dusty heeft nog het een en ander te bespreken met ex-vriendin Lisa. Kortom: genoeg drama om van te genieten! Eating with my Ex: Going Dutch is elke vrijdag te zien op discovery+.

Bron en beeld: Eating with my Ex (discovery+)

Laatste nieuws