Dit is het enorme bedrag dat EOTB’s Romée verdient met OnlyFans

Wow!

Een deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch staat niet alleen garant voor een hoop lust, drama en een leuk avontuur. Na afloop levert het de deelnemers vaak een hoop online fame op. Daar kan Romée inmiddels ook over meepraten. De beauty verdient namelijk flink bij via OnlyFans.

Romée

Romée maakte dit seizoen meteen in de eerste aflevering van Ex on the Beach haar entree. De blondine kwam uit de zee gelopen als de ex van Luca. Maarre, de realityster was al geen onbekende meer. Veel mensen kennen haar namelijk nog van Temptation Island: Love or Leave, waar ze destijds als verleidster te zien was en met Zach aan de haal ging. In EOTB kwam Romée om Luca terug te winnen, wat haar aardig lukte – alhoewel Luca het tegelijkertijd ook heel gezellig had met Giovanna. Dat zorgde vervolgens voor een hoop drama, want Romée en Giovanna zijn elkaar regelmatig in de haren gevlogen.

OnlyFans

Nu het Ex on the Beach-avontuur erop zit, is het tijd om vooruit te kijken. Veel realitysterren zijn te vinden op OnlyFans, een platform waar tegen betaling pikante foto’s worden gedeeld met abonnees. Wanneer je veel abonnees hebt, kun je hier flink wat bijverdienen. Ook Romée deelt hier steamy content met haar volgers. Maarre, wat levert haar dat eigenlijk op?

@supergaande

Hoeveel geld denk jij dat zij hebben? 👀👇 #radvanSG #Supergaande #eotb2022

♬ origineel geluid – supergaande

40.000 tot 50.000 euro

Die vraag krijgt de blondine ook voorgeschoteld in een video van Supergaande, waar ze samen met Joao te gast is. Hoewel ze niet heel diep wil ingaan op haar content, laat ze wel vallen dat ze maar liefst vier- tot vijfduizend abonnees heeft. Een abonnement op Romées content kost tien euro per maand. Een snelle rekensom leert ons dat de beauty zo’n vier- tot vijftigduizend euro per maand op haar bankrekening kan bijschrijven. En dat bedrag is exclusief de losse content waar je ook nog geld aan kunt verdienen. Ka-ching! Hoewel hier nog wel een deel afgaat naar het platform zelf, blijft er vast en zeker genoeg over. Well done, Romée!

Bron: TikTok @supergaande, Love Reality | Beeld: MTV

Laatste nieuws