Dit is de nieuwe lover van Temptations Delphine

Delphine heeft een nieuwe liefde in haar leven.

Lees ook

Na haar Temptation-avontuur met Bert en kortstondige relatie met Thomas, is Delphine opnieuw gelukkig in de liefde. Op Instagram stelt ze haar nieuwe lover aan ons voor.

Temptation Island

Wie het laatste seizoen van Temptation Island: Love or Leave gezien heeft weet dat Delphine en Bert niet bepaald als vrienden uit elkaar zijn gegaan. De twee verweten elkaar van alles en haalden continu naar elkaar uit op social media. Echter, het leek er vorige maand op dat Delphine deze roerige periode eindelijk achter zich had kunnen laten, omdat ze een nieuwe liefde had. Vol trots maakte ze op Valentijnsdag bekend een relatie met Thomas te hebben. Helaas bleek deze relatie maar van korte duur en verbraken de twee na een paar weken al hun relatie.

Breuk

De realityster vertelde na de breuk met Thomas dat ze nog niet klaar was voor een nieuwe relatie. “Het ging allemaal ook heel snel. Dit heb ik nu ingezien. Ik was er nog niet klaar voor. Ik vind het eigenlijk heel erg dat ik dit moet delen met jullie, want soms heb ik ook nog een privéleven”, stelde ze.

Haar relaties met Bert én Thomas heeft Delphine inmiddels achter zich kunnen laten. De realityster heeft namelijk een nieuwe lover! In haar Instagram Stories plaatst Delphine namelijk een kiekje met haar nieuwe vriend, Ruben.

Delphine
Beeld: Instagram Delphine

Bert

Overigens is Bert na Temptation Island ook al een tijdje gelukkig met een nieuwe vriendin. Hij kreeg een relatie met Kelly. “Kelly, ik kan u alleen maar bedanken om aan mijn zijde te staan. Je hebt mij weer in liefde laten geloven en voelen. Ik ben ongelooflijk gelukkig met u en kijk uit naar onze toekomst. Temptation Island is niet alleen kommer en kwel geweest, want het heeft jou in mijn leven gebracht. Eind goed, al goed”, schreef hij eind vorig jaar op Instagram.

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram Delphine, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook