Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

HNTM-Winson over exit: 'Het moest zo zijn'

Het model blikt terug op zijn deelname in zijn Instagram Stories.

Presevent HNTM 2022

Het huidige seizoen van Holland's Next Top Model wordt met de week spannender. Er vallen iedere aflevering weer een of twee kandidaten, zo ook tijdens de aflevering van gisteravond. Helaas eindigde het avontuur dit keer voor Winson en Lisa. Winson blikt in zijn Instagram Stories terug op zijn deelname.

Zondes

De opdrachten die de modellen krijgen worden iedere week moeilijker. In de zevende aflevering kregen de kandidaten de opdracht om een van de zeven zonden uit te beelden. Voor de een pakte dat beter uit dan de ander. Winson kreeg de zonde luiheid en dat vond jij jammer. "Ik vond het jammer dat ik de zonde van luiheid kreeg, omdat ik het bijna onmogelijk vond om boven de rest uit te blinken met een toffe foto", legt Winson uit in zijn Stories.

Terugblik

"Ik wilde mezelf heel graag bewijzen, maar goed: het moest zo zijn", aldus het model. Hij laat wel weten dat hij enigszins snapt waarom hij niet door mocht en al met al kijkt hij met een goed gevoel terug op zijn deelname. De shoot met Filling Pieces en met zijn broer vond hij het tofst om te doen, zo vertelt hij. Verder laat Winson in zijn Stories nog weten dat hij nu root voor Esmee en haar als een voorbeeld ziet. Aahw!

Bella Hadid

De aflevering van gister had een speciaal tintje, omdat niemand minder dan Bella Hadid langskwam om de modellen tips te geven. Net nadat de kandidaten het allesbepalende jurycommentaar kregen en op de uitslag aan het wachten waren, kwam jurylid Yolanda Hadid binnengelopen met haar oudste dochter. Philip stond vol ongeloof te kijken toen Bella binnenkwam gelopen. “Ze is de Real Madrid van de modellenwereld”, zei hij voor de camera. Giel vergeleek haar zelfs bijna met het koninklijk huis. Ha!

Bron: Instagram Stories Winson | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20220902 - Persevent Holland Next Top Model 2022 Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Winson Ngoh