Kourtney Kardashian en Travis Barker nu óók getrouwd in Italië

Third time is a charm!

Lees ook

Na een spontane bruiloft in Las Vegas en een tripje naar het gemeentehuis in Santa Barbara zijn Kourtney Kardashian en Travis Barker afgelopen weekend voor de derde keer getrouwd. In het Italiaanse Portofino zeiden ze in het bijzijn van al hun loved ones opnieuw het jawoord tegen elkaar.

Opnieuw getrouwd

Third time is a charm voor Kourtney Kardashian en hubby Travis Barker. De tortelduifjes braken afgelopen april het internet toen bekend werd dat zij in Las Vegas in het huwelijksbootje waren gestapt. De twee wisselden om half 2 ’s nachts in het bijzijn van een Elvis Presley impersonator hun I do’s uit. Vorige week trouwden zij opnieuw, maar ditmaal voor de wet. Enne, afgelopen weekend deden de newlyweds het allemaal nog eens dunnetjes over.

Kourtney en Travis gaven elkaar het jawoord in het historische Castello Brown in het Italiaanse plaatsje Portofino. Waar er tijdens de eerste twee bruiloften slechts een handjevol genodigden aanwezig waren, pakten de lovebirds het ditmaal een stuk groter aan. Zo waren moeder Kris Jenner (die Kourtney naar het altaar begeleidde) en zussen Kim KardashianKhloé KardashianKendall Jenner en Kylie Jenner natuurlijk aanwezig. Maarre, ook sterren als Beyoncé, Megan Fox en fiancé Machine Gun Kelly waren van de partij.

Kourtneys dochter Penelope Disick was het bloemenmeisje, terwijl Travis’ dochter Alabama Barker en ex-stiefdochter Atiana De La Hoya bruidsmeisjes waren. Kourtneys jongste zoon Reign Disick had de belangrijke taak om de ringen te brengen.

Little white dress

De newlyweds hebben ons de afgelopen tijd al op flink wat trouwlooks getrakteerd, maar hun looks van afgelopen weekend zijn misschien wel hun beste. Travis verscheen in een klassiek zwart pak, terwijl Kourtney in een korte witte corset dress met een imposante sluier naar het altaar liep. De twee waren van top tot teen in Dolce & Gabbana gehuld, net als al hun trouwgasten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Kourtney Barker

Happily ever after“, schrijft Kourtney bij enkele kiekjes van haar Italiaanse wedding. Bij een tweede reeks plaatjes schrijft ze: “Introducing Mr. And Mrs. Barker.” Betekent dit dat de oudste Kardashian-telg tegenwoordig als Kourtney Barker door het leven gaat? Wij zijn benieuwd!

Bron: E! News | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook