Dit worden de 5 nagellaktrends van de herfst

Wij zijn fan!

De herfst is officieel aangebroken en dat betekent dat we een nieuw fashion seizoen ingaan. En bij een nieuw modeseizoen, horen ook nieuwe nagellaktrends. We hebben daarom de vijf nagellaktrends die – naar verluidt – het populairst gaan worden, voor je op een rijtje gezet. Komen ze:

1. Nagelfolie op je nagels

Nagelfolie heb je in diverse kleuren, maten en vormen. Welke variant je ook kiest: deze herfst zit je met elk soort folie goed. Ga voor een klassieke nagelfolielook of ga juist voor een geinig figuurtje op je nagels: het kan allemaal!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GLOSSLAB (@glosslab)

2. Geometrische vormen in herfsttinten

Geometrische vormen op je nagels lakken is al een tijdje hot and happening. Ook in de herfst blijven deze vormen on trend, maar gebruiken we alleen herfstkleuren als licht- en donkerbruin, taupe, beige en zacht oranje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Juli Russell (@jauntyjuli)

3. Chocoladebruin

Lak jij je nagels liever in één kleur? No worries. Chocoladebruine nagels zul je komend seizoen ook vaak zien. Celebs als Jennifer Lopez, Lily James en Hailey Bieber zijn in elk geval al fan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door deborah lippmann (@deborahlippmann)

4. Baby French Manicure

We zijn dol op een French Manicure, maar deze klassieker wordt deze herfst in een nieuw jasje gestoken. Zo is de Baby French Manicure iets wat we aankomend seizoen veel zullen zien. Dit is eigenlijk hetzelfde als een French Manicure, maar dan met een dunner randje bovenaan je nagels. Aha!

5. Halve maan

Het is chic, clean en modern: halve maan-nagels worden groot deze herfst. Het is bovendien een ideaal design als je op vakantie gaat en je nagels een tijdje niet gaat doen. De onderste helft van je nagel wordt niet ingekleurd met nagellak, waardoor uitgroei geen probleem is. Easy does it!

Zie jij het niet zitten om met verschillende materialen of lakken aan de slag te gaan? Dan kun je er ook gewoon voor kiezen om je nagels in alleen één herfstkleur te lakken. Enne, een klassieke rode lak raakt ook nooit out of style. Lakken maar!

Bron: Purewow | Beeld: iStock

 

Laatste nieuws