Groot nieuws voor B&B Vol Liefdes Martijn en Fenna

Awh!

Lees ook

Het B&B Vol Liefde-avontuur van Martijn kon niet beter eindigen. Zo werd hij tot over zijn oren verliefd op Fenna, en verloor ook zij haar hart aan de B&B-eigenaar. Het gaat nog steeds heel goed tussen de lovebirds. Zo goed zelfs dat de twee op Instagram laten weten dat ze tijdelijk gaan samenwonen. 

Verhuizen

Na de opnames van B&B Vol Liefde verhuisde Fenna van het zonovergoten Bonaire naar Portugal om Martijn vaker te kunnen zien. Haar plan was om in het weekend van Lissabon naar Santiago do Cacém – waar Martijn woont – te reizen. Doordeweeks wilde ze dan weer in Lissabon werken. 

Helaas verliep dit plan anders dan ze had verwacht. Zo laat Fenna op Instagram weten dat ze een roerige tijd achter de rug heeft. “Na wat ups, maar vooral downs in Lissabon heb ik besloten om voorlopig de stad even achter me te laten…”, deelt Fenna in de caption van Instagram. Vervolgens geeft Fenna samen met Martijn in een video een update over wat er de afgelopen tijd is gebeurd. 

Samenwonen 

“Er is nogal wat gebeurd de afgelopen tijd in ons leven. Ik was natuurlijk verhuisd naar Lissabon en ik werk vanuit huis voor een hotelketen. Maar het appartementje beviel op z’n zachts gezegd niet helemaal. Er zijn nogal wat dingetjes voorgevallen, waardoor ik daar echt zo snel mogelijk weg wilde”, vertelt Fenna. 

Maar elk nadeel heeft z’n voordeel, blijkt maar weer: “Toen hebben we dus maar besloten dat ik de komende tijd – tot ik een baan in het onderwijs heb gevonden – even in Deixa-o-Resto woon”, deelt Fenna. “We wonen samen”, vult Martijn aan. “Dus we wonen even samen”, glundert Fenna. “De komende tijd woon ik hier. We wonen echt in een superleuk appartement”, deelt Fenna. “Waar ik in de winter, of eigenlijk vanaf nu altijd woon. We verhuurden dit in de zomer en nu is dit helemaal vrij. Dan blijft dit voor ons: echt ons stekkie”, vult Martijn aan. 

“Het gaat echt heel goed tussen ons. En dan weten jullie dat ik dus niet in Lissabon woon en tijdelijk hier.” Awh! Wij wensen Fenna en Martijn heel veel woongeluk samen!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook