Keuzestress voor Devi van Never Have I Ever: vierde crush op komst

Een 'smoldering bad boy' zal zijn opwachting gaan maken op Sherman Oaks...

Lees ook

Afgelopen zaterdag was het jaarlijkse fan-event TUDUM van Netflix. Daarin werden van maar liefst 120 titels releasedata, trailers en sneak previews gedeeld. Zo ook de cast van Never Have I Ever. Zij lichten een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen dat in de maak is.

Script

Hopelijk heb je seizoen drie al gezien, want dan kun je je nu klaarmaken voor seizoen vier. Hoewel nog niet bekend is wanneer dit seizoen uitkomt, weten we wel dat dat in 2023 is. Netflix deelde een video waarin we hoofdrolspeelster Devi (Maitreyi Ramakrishnan) zien samen met love interests Paxton (Darren Barnet) en Ben (Jaren Lewison). De drie nemen de highlights van het script door van seizoen vier, dus kunnen we concluderen dat de opnames nog niet begonnen zijn. Logisch natuurlijk, want seizoen drie is nog maar net uit op de streamingsdienst.

Wat weten we dan wel? Naast een bruiloft – van wie weten we dan weer niet – komt er ook een nieuwe hunk aan. Oeh la la! Acteur Michael Cimino zal de rol van Ethan op zich nemen. Hij stelt zichzelf in de video voor als ‘smoldering bad boy‘. Alsof het nog niet ingewikkeld genoeg was voor Devi. Exciting!

Maarre, Paxton zien we dus ook terug in het vierde en tevens laatste seizoen. Ondanks dat hij is geslaagd voor zijn middelbare school, kon het natuurlijk niet anders dan dat hij Devi’s hoofd op hol blijft brengen in het laatste seizoen. We zijn benieuwd wie uiteindelijk Devi’s hart voor eens en altijd weet te veroveren!

Recap

Even een opfrisser nodig over de eerste drie seizoenen van Never Have I EverWe’ve got you. In de serie volgen we Devi, een Indiaas-Amerikaans tienermeisje. Haar leven komt op z’n kop te staan wanneer haar vader plotseling komt te overlijden. Terwijl ze dealt met dit verlies en de dagelijkse druk van de middelbare school, houdt ze er een ingewikkeld liefdesleven op na. Ze datet namelijk niet alleen met de knappe Paxton, maar ook nog eens met Ben. Natuurlijk komen beide heren hier uiteindelijk achter. We volgen de tieners terwijl ze zich een weg slaan door de middelbare school, beginnende liefde en het beter leren kennen van jezelf. De eerste drie seizoenen zijn te zien op Netflix. Dat wordt bingen geblazen!

Bron: Tagmag | Beeld: Never Have I Ever

Laatste nieuws

Zie ook