Bonje in Expeditie Robinson: Devrim haalt hard uit naar Dennis

'Het was wel een beetje zo, Dev deed echt niks in de groep', onthult Laura Vlasblom.

Waar het de eerste paar dagen nog allemaal hartstikke gezellig was in Expeditie Robinson, beginnen er hier en daar toch wat irritaties op te komen. Zo brandt de strijd tussen Devrim Aslan en Dennis Wilt los wanneer de teams worden gehusseld en zij lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

De was

In de aflevering van vorige week zagen we dat Dennis niet zo te spreken was over de inzet van Devrim in het team. Terwijl hij en Ferry de handen uit de mouwen steken, valt hen op dat Devrim toch wel vaak lekker blijft liggen. “Misschien wordt z’n was nog gedaan”, grapt Dennis dan, maar hij laat wel weten dat hij hier eigenlijk niet van gediend is.

Uiteraard blijven geheimen niet lang privé op een klein eiland en dus hoort Devrim via via wat er over hem wordt gezegd. Daar is hij niet van gediend en hij wil er dan ook alles aan doen om Dennis naar huis te sturen als hij de kans krijgt.

Battle

Als de teams dan worden gehusseld, komen Devrim en Dennis met hun nieuwe teams tegenover elkaar te staan tijdens de immuniteitsproef. Dan haalt Devrim hard uit naar Dennis: “Er is één iemand die ik in het bijzonder wil verslaan en een stapje dichter bij zijn terugkomst naar huis wil brengen. Dat is Dennis die mij heeft weggestuurd uit zijn eigen team.” Oh my

Laura

In Back2Base blikt presentator Ferry Doedens samen met afvaller (en teamgenoot van Devrim en Dennis) Laura Vlasblom op de situatie terug. “Ik snapte het wel van Devrim, maar het was wel een beetje zo. Dev deed echt niks in onze groep”, legt ze uit. De zangeres bekent dat zij degene was die tegen Dennis had uitgesproken dat ze vond dat Devrim maar eens z’n handen uit z’n mouwen moest steken. Laura liet hem daarna maar begaan, maar bij Dennis werd de irritatie vanaf toen met de dag erger. We gaan zien of het wisselen van de teams de twee mannen goed zal doen. To be continued

Bron: RTL | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws