Déze deelnemer van Expeditie Robinson ging in therapie voor een insectenfobie

'Stond ik de vorige dag nog huilend bij een kist met sprinkhanen...'

Een gloednieuw seizoen van Expeditie Robinson is weer gestart. Enne, dat belooft meteen heel veel goeds voor de aankomende afleveringen. Zo zagen we al dat Rose Bertram en Laura Vlasblom doodsbang zijn voor insecten. Maarre, zij zijn niet de enige twee kandidaten die een fobie hebben voor de kruipende beestjes op het eiland…

Mentaal

Quizzer Devrim Aslan weet al direct dat hij het niet van zijn fysieke kracht moet hebben op Maleisië. Dus besluit hij zich voornamelijk mentaal voor te bereiden, zo schreef hij op Instagram. “Een van de dingen die ik deed was om in therapie te gaan tegen mijn insectenfobie.” Brrr…

Heftig om te doen, maar natuurlijk enorm handig. Als we de tussenshots van Expeditie Robinson mogen geloven, krioelen er honderden beestjes – van klein tot groot – rond op het eiland en zo’n klamboe houdt dan natuurlijk niet zoveel tegen. Het fijnste is dan om gewoon oké te zijn met al die, uh, lieve, schattige beestjes.

Aanraken

“Stond ik de vorige dag nog huilend bij een kist met sprinkhanen? De volgende dag durfde ik ze zelfs aan te raken”, vertelt Devrim openhartig bij een post waarin hij uitlegt wat hij allemaal heeft gedaan ter voorbereiding. Eerlijk? Dit hadden we niet verwacht van hem, maar dapper is het wel!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Devrim Aslan (@devrim_aslan)

Expeditiehoed

Ook heeft hij vlak voordat hij op reis ging nog allerlei mooie herinneringen gemaakt met vrienden, zodat hij ze minder zou missen op het eiland. “In mijn Expeditiehoed liet ik door vrienden hun naam erin schrijven, zodat ik alle mensen uit m’n hood kon meenemen in m’n hoed naar het eiland.” Aha! Een geschikte hoed vinden was echter nog niet zo gemakkelijk. “Wat het moeilijkste was qua voorbereiden? Een hoed vinden waar mijn hoofd in past aangezien mijn hoofd nog groter is dan ik dacht.”

Of al zijn voorbereidingen hebben geholpen? We gaan het zien in het verdere verloop van Expeditie Robinson!

Bron: Instagram @devrim_aslan | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws