Rose Bertram over deelname Expeditie Robinson: ‘Ik ben een kleine strijder’

'Het is een once in a lifetime opportunity.'

Gisteravond startte een gloednieuw seizoen van Expeditie Robinson. Enne, dat belooft meteen heel veel goeds voor de aankomende afleveringen. Eén van de BN’ers die we dit jaar zien strijden om de titel Robinson 2022 is niemand minder dan Rose Bertram

Once in a lifetime

“Ik heb heel erg getwijfeld”, bekent Rose in gesprek met Grazia. “Mijn eerste gedachte was: nee, nooit van mijn leven, waarom zou ik mezelf dat aandoen? Uiteindelijk ging ik wel nadenken, het is een once in a lifetime opportunity.”

Maar Rose is sterker dan ze dacht. “Diep van binnen ben ik toch wel een kleine strijder. Ik wilde zien hoe ver ik kan komen, ondanks dat ik bang ben voor water, insecten, op de grond slapen… Dat is allemaal gewoon totaal niet mijn ding. Ik wilde mezelf bewijzen en tegenkomen.” En dan zit je bij Expeditie Robinson op de juiste plek!

Hechte band

“Het was echt een van de meest bijzondere ervaringen in mijn leven. Ik had gedacht dat het zou tegenvallen, maar ik kijk er heel gelukkig naar terug. Ik ben zo blij dat ik heb meegedaan en ik kan niet uitleggen hoe het er daaraan toe gaat.” De band die het model met de andere expeditieleden heeft opgebouwd is daarom ook heel bijzonder. “Iedereen ziet elkaar en je hoeft niks te zeggen, je weet gewoon dat je hetzelfde hebt meegemaakt. Dat is epic, echt geweldig.”

Herbeleven

Het kijken van de eerste aflevering riep veel emoties op bij het model. “Toen ik het zag dacht ik, heb ik dit echt gedaan? Het is bizar om terug te zien. Ik vind het heel mooi om dingen in het leven vast te leggen om terug te zien. Het feit dat dit is vastgelegd en dat ik dit mijn hele leven kan herbeleven; dat is gewoon supermooi”, legt de beauty uit. We zijn benieuwd hoe Rose het ervan afbrengt in Maleisië!

Beeld: Jasper Suyk 

Laatste nieuws