EOTBDD’s Dusty Taconis over herkend worden op school

De realityster is weer hard aan de bak in de schoolbanken.

Lees ook

Het is een jaar geleden dat EOTBDD’s Dusty Taconis betrokken raakte bij een verschrikkelijk scooterongeluk, waardoor hij in coma kwam te liggen. Na een intensieve revalidatie is hij back and better than ever. Vorige maand liet hij daarom weten de schoolbanken weer in te gaan voor zijn studie HBO Bedrijfskunde. Hoe staat het daar nu mee?

Q&A

Hoe is dat, om weer te studeren? Inmiddels is de realityster alweer een maand bezig en dus vroegen zijn volgers zich onder andere af hoe het is om herkend te worden. Zo vraagt iemand – tijdens de Q&A die Dusty in zijn Instagram Stories doet – wat zijn klasgenoten vinden van zijn deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch.

‘Super chill’

Dusty geeft aan op school vaak herkend te worden. “Verder heb ik nog niks geks meegemaakt gelukkig.” Ook zijn klasgenoten herkennen hem van het populaire realityprogramma van MTV. “Mijn klasgenoten zijn super chill en vragen natuurlijk ook wel het een en ander, wat logisch is.” Hoe hij de opleiding tot nu toe vindt? “Vind het superleuk om nieuwe dingen te leren, dus ook tot nu toe de studie nog en ga er zeker mee door!” You go, Dusty!

Ook vraagt een volger waar de hunk het meest trots op is. “Op mijn familie en daarbuiten op mezelf, omdat ik het heel fijn vind om weer op school te zijn.” Dat is inderdaad iets om hartstikke trots op te zijn, na het heavy jaar wat Dusty achter de rug heeft.

Geheugenverlies

Al eerder deed Dusty een boekje open over zijn recovery na het zware ongeluk. “Nu gaat het echt wel goed. Ik heb wel nog een waas in mijn oog, maar die kan weggaan. Lezen en schrijven is moeilijk en mijn geheugenverlies is lastig, maar verder gaat het goed”, aldus Dusty halverwege oktober vorig jaar bij Shownieuws.

De schoolbanken in

“Ik heb er superveel zin in en aangezien ik leren leuk vind, is dit de juiste keuze voor mij”, deelde de realityster met Grazia vorige maand. Dusty geeft aan gemotiveerd te zijn en dat zijn doorzettingsvermogen groot is. Waarom Bedrijfskunde? “Het lijkt me leuk om mee te werken in bedrijven, en naar oplossingen zoeken die het bedrijf versterken om er zo optimale resultaten uit te kunnen halen. Ik heb er superveel zin in”, zei de EOTBDD-hunk.

Bron & Beeld: Instagram @dustytaconis

Laatste nieuws

Zie ook