EOTBDD’s Dusty Taconis zet grote stap: ‘Best spannend’

De realityster gaat de schoolbanken weer in.

Het is een jaar geleden dat EOTBDD’s Dusty Taconis betrokken raakte bij een verschrikkelijk scooterongeluk, waardoor hij in coma kwam te liggen. Na een intensieve revalidatie is hij back and better than ever. Dat betekent dat hij zijn oude dromen en doelen weer kan gaan najagen.

Lezen en schrijven

Al eerder deed Dusty een boekje open over zijn recovery na het zware ongeluk. “Nu gaat het echt wel goed. Ik heb wel nog een waas in mijn oog, maar die kan weggaan. Lezen en schrijven is moeilijk en mijn geheugenverlies is lastig, maar verder gaat het goed. Ik heb niet veel te klagen. Ik kan mijn ding weer doen en lekker sporten. Ik ben wel tevreden over hoe het nu gaat”, aldus Dusty halverwege oktober vorig jaar bij Shownieuws.

Studeren

Maarre, opgeven is geen optie voor de realityster – zo zei hij onlangs op Instagram – en dat blijkt wel uit de grote stap die hij heeft gezet. De vakantie zit er weer op dus wordt het tijd voor Dusty om weer aan de bak te gaan. In de schoolbanken welteverstaan, want hij gaat volgende week beginnen met HBO Bedrijfskunde!

“Ik heb er superveel zin in en aangezien ik leren leuk vind is dit de juiste keuze voor mij”, deelt de realityster met Grazia als we hem naar zijn keuze om weer te gaan studeren vragen. “Verder vind ik het ook best wel spannend om te beginnen aangezien ik dus een jaar lang niks heb gedaan qua school of iets.” Dusty geeft aan gemotiveerd te zijn en dat zijn doorzettingsvermogen groot is.

Waarom Bedrijfskunde? “Het lijkt me leuk om mee te werken in bedrijven, en naar oplossingen zoeken die het bedrijf versterken om er zo optimale resultaten uit te kunnen halen. Ik heb er superveel zin in”, zegt de EOTBDD-hunk. We wensen Dusty veel succes met dit nieuwe pad dat hij gaat bewandelen!

Bron: Instagram @dustytaconis | Beeld: Instagram

Laatste nieuws