Zien: Videoland deelt eerste beelden Matched by Mom

Ooh la la!

Kun jij geen genoeg krijgen van alle realityprogramma’s zoals Love Island, Ex On The Beach en Temptation Island? Dan zit er niks anders op dan weer een jaartje te wachten… Of toch niet! Over een week begint het gloednieuwe datingprogramma Matched by Mom en Videoland deelt nu de trailer. Drama incoming!

Love reality

Vanaf 4 oktober gaat dit gloednieuwe love reality format van start bij Videoland. Vier moeders gaan op zoek naar hun ideale schoondochter. Lukt het hen om vanuit een luxe, Portugese villa en onder begeleiding van Edson da Graça de perfecte match voor hun zoons te vinden?

Drama

Enne, dat blijkt nogal wat frictie op te leveren. We zien in de promovideo dat een aantal moeders schijnbaar toch een andere voorkeur hebben dan hun zoon – smaken verschillen natuurlijk – en dat zal voor de nodige drama zorgen. Zin in!

Met een combinatie van ultra-romantische dates, een bachelor-achtig keuzemoment en de prachtige omgeving van Portugal, weten we nu al dat dit weer op en top genieten geblazen wordt.

Oude bekende

Vorige week kwamen we er al achter wie de mannen zijn die samen met mom op zoek gaan naar de liefde en welke dames zich voor deze mannen hebben aangemeld. Tussen de mannen zat overigens ook een oude bekende, want de 29-jarige Koen maakte in 2021 zijn intrede in de Love Island-villa als bombshell. Ooh la la!

We zijn heel benieuwd of moeders uiteindelijk toch beter weten wat hun zoons nodig hebben of dat de mannen prima hun eigen keuze kunnen maken. To be continued

Matched by Mom is vanaf 4 oktober wekelijks te zien bij Videoland. De eerste aflevering is op 4 oktober ook te zien bij RTL 4 om 20.30 uur.

Bron: RTL | Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws