Temptations Cleo deelt of ze openstaat voor een nieuwe liefde

Aha!

Lees ook

Cleo deed samen met Antonio als koppel mee aan Temptation Island: Love or Leave. Helaas overleefde hun relatie het programma niet en gingen de twee als single verder. Het is alweer een tijdje geleden dat de twee een punt achter hun relatie zetten, maar staat Cleo inmiddels alweer open voor een nieuwe liefde?

Q&A

Sinds Cleo mee heeft gedaan aan Temptation Island is de beauty uitgegroeid tot een heuse influencer. Het is dan ook niet zo gek dat haar followers graag meer over haar leven willen weten. Cleo vond dat het gisteren daarom weer tijd was voor een Q&A in haar Instagram Stories. “Vraag maar raak”, schreef ze in de vraagsticker.

Het blijkt dat haar volgers erg benieuwd zijn naar haar liefdesleven. Zo kreeg de blondine de vraag of ze ervoor openstaat om iemand beter te leren kennen. “Ligt er echt aan op welk gebied. Maar ik vind het nu wel goed met mijn lieve vrienden en familie om me heen”, reageert ze.

Daten?

Cleo gaf in een eerdere Q&A aan dat ze ervoor openstaat om te daten, maar dat ze het vooral rustig aan wil doen. Het lijkt erop dat dat nog niet is veranderd. Zo vraagt iemand: “Ben je lekker aan het genieten van de heren in je single life, of voorlopig even geen vent voor jou?”

“Ik geniet van familie, vrienden en focus me op mijn eigen leven en de toekomst. Dat betekent nu alles voor mij”, antwoordt Cleo.

Cleo

In haar story deelt Cleo ook nog een aantal quotes over rust nemen en dat ze zich wil focussen op zichzelf. Ook plaatst ze een quote waaruit blijkt dat ze op dit moment geen man in haar leven nodig heeft. “A woman becomes a woman when she realizes she doesn’t need a man to comfort her.” You go, Cleo!

Bron: Instagram Cleoxevie | Beeld: RTL (Tom Cornelissen), Instagram 

Laatste nieuws

Zie ook