Yay! Nog meer Love Island op komst

Videoland pakt uit!

Lees ook

Ook zo sad dat Love Island alweer is afgelopen? Snappen we. Gelukkig heeft Videoland héél goed nieuws voor liefhebbers van het datingprogramma. Het vierde seizoen van Love Island USA is binnenkort namelijk ook te zien via de streamingdienst.

Love Island

De finale van Love Island Nederland & België verscheen afgelopen zaterdag alweer op Videoland. Wie dol is op de serie zal misschien meteen hebben doorgeschakeld naar Love Island UK, maar mocht je dat nieuwe seizoen óók al hebben gezien, dan hebben we nog meer goed nieuws voor je.

Amerikaanse singles

Het datingprogramma is momenteel in volle gang in de Verenigde Staten, en gelukkig kunnen wij binnenkort ook finally meegenieten van de liefdeszoektocht van de knappe Amerikaanse singles. In een aankondiging op Instagram laat Videoland namelijk weten dat het vierde seizoen van de Amerikaanse versie van het datingprogramma vanaf 19 september te bingen is. Worden we daar even blij van!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Nieuwe titels

Naast Love Island USA is er volgende maand nog veel meer te bingen op Videoland. De streamingdienst heeft namelijk het overzicht van nieuwe titels die in september verschijnen gedeeld. Zo is het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model vanaf 5 september te zien. Ook kunnen we genieten van de series Charmed (seizoen 4), The Handmaid’s Tale (seizoen 5) en Matched by Mom (seizoen 1). Tot slot worden de Nederlandse romcoms Ik Wist Het en Zwaar Verliefd 2 aan het aanbod toegevoegd. Genoeg te zien dus!

Bron: Instagram @videolandonline | Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook