Oeps! Bewaking verwarde drag queen met Lady Gaga in hilarische video

Zie jij het verschil?

Iedereen heeft wel ergens een inner Gaga zitten, for sure! Dragqueen Penelopy Jean a.k.a. Lady Gaga-imitator, zat zelfs zó erg in haar rol, dat een security guard de performer verwarde met de bekende zangeres. Enne, het is ook nog eens vastgelegd op camera. Hilarisch!

Imitator

De laatste stop van Lady Gaga’s Chromatica Ball tour, werd gehouden in het Hard Rock Stadium in Miami. Vele fans kwamen hier naartoe om een glimp van de zangeres op te kunnen vangen. En hoewel Gaga daar zelf vast en zeker ook ergens rondliep, was het de dragqueen Penelopy Jean die de fans in de maling nam.

De Lady Gaga-imitator werd namelijk gezien als Lady Gaga herself, waardoor ze een grote groep concertbezoekers én beschermende security guards achter zich aan kreeg.

Dragqueen

“Ik ben een dragqueen, ik ben een dragqueen!”, schreeuwt Penelopy naar de concertbezoekers. De security guard die achter haar aan loopt schrikt zich rot als hij ziet dat het de zangeres helemaal niet is, maar een look-a-like van de Grammy-winnende popicoon. Enne, niet alleen Penelopy Jean gaat viraal op het internet, maar ook deze ge-wel-dige reactie van deze security gaat viraal.

Bron: NBC News, HLN | Beeld: Twitter, Brunopress

Laatste nieuws