Dit gezichtsmaker is de holy grail van Lady Gaga

En het is nog in Nederland verkrijgbaar ook!

Lees ook

Lady Gaga hebben we door de jaren heen zowel met hele extravagante als met hele simpele looks gezien. Iets wat echter altijd consistent blijft, is haar stralende en gladde huid. Dat heeft ze onder andere te danken aan dit bijzondere blauwe masker.

Steeds meer celebrity routines

TikTok is de laatste tijd the place to be als je erachter wilt komen welke producten celebs allemaal gebruiken. Zo deelde Kylie Jenner er laatst haar avondroutine en nu heeft ook Lady Gaga een soortgelijke video opgenomen.

Blauw masker

In de video is te zien hoe Lady Gaga zich klaarmaakt met allemaal nieuwe producten van Haus Labs, haar eigen make-upmerk. Voordat ze echter met haar make-up routine begint, doet ze een gezichtsmasker op. Het sheet mask valt behoorlijk op, omdat het een bijzondere blauwe kleur heeft.

Het blijkt te gaan om het Seb-Zero De-Puffing Energy Facial mask van het merk 111SKIN. Niet alleen Lady Gaga is er fan van: ook Kris Jenner en Victoria Beckham gebruiken het. Hieronder kun je Lady Gaga’s video bewonderen:

@ladygagaThe squeaky wheel gets the grease♬ original sound – ladygaga

Minder vermoeid gezicht

Het masker blijkt te zijn ontworpen om het verfrissende effect van kou op je huid na te bootsen. Dat zorgt ervoor dat je wallen verminderen en de vermoeidheid niet meer van je gezicht afstraalt. Ideaal voor deze tijd van het jaar, waarin we allemaal net iets te weinig slapen omdat het ’s nachts zo warm is.

Verkrijgbaarheid

Wat blijkt? Het masker is ook nog eens in Nederland verkrijgbaar, onder andere bij Skins en bol.com. Het is wel behoorlijk aan de prijs, want voor één sheet betaal je €25. Maar ja, als beroemdheden erbij zweren is het worth a try, toch?

Bron: NSMBL | Beeld: BrunoPress, TikTok Lady Gaga

Laatste nieuws

Zie ook