Zo ziet Alyson Stoner er tegenwoordig uit

Ken jij de actrice uit The Suite Life of Zack & Cody en Camp Rock nog?

Lees ook

Met films en series als Step Up, The Suite Life of Zack & Cody en Camp Rock op haar cv is Alyson Stoner ultiem jeugdsentiment. Maar het multitalent lijkt totaal niet meer op het kleine meisje dat iedereen kent.

Carrière

Je kent haar uit de film Cheaper by the Dozen door haar rol als Sarah Baker en ze verscheen in de series That’s So Raven en Drake & Josh. Dat ze goed kan dansen is ook niet onopgemerkt gebleven, want later was ze ook te zien in de videoclip Work It van Missy Elliot en speelde ze de rol van Camille, het zusje van Channing Tatum, in de dansfilm Step Up en drie jaar later ook in Step Up 3D.

Alyson, is that you?

De inmiddels 29-jarige Alyson, die naast actrice en danseres ook zangeres is, deelt enorm veel foto’s en dansvideo’s op haar Instagram-account. Het account barst van de geweldige foto’s waarop duidelijk te zien is dat ze is opgegroeid tot een prachtige jonge vrouw. Deze getalenteerde powervrouw is niet te stoppen, zo zien we op haar Instagram nog regelmatig video’s voorbijkomen waarin Alyson aankondigt dat ze weer in een nieuwe film te zien is. Hollywood is in ieder geval nog lang niet van haar af!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alyson Stoner (@alysonstoner)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alyson Stoner (@alysonstoner)

Rehab

Eerder dit jaar vertelde de actrice nog openhartig over dat ze naar rehab is geweest, omdat ze obsessed was met een rol die ze graag wilde in The Hunger Games. “Ik weet niet zeker of ik dit ooit expliciet heb gedeeld, maar ik deed auditie voor The Hunger Games voor de hoofdrol, Katniss,” zei Alyson in een interview met Acces Hollywood.

“Ik was zo toegewijd aan het auditieproces dat ik een zeer intensieve fysieke training onderging en een zeer restrictief dieet volgde. Mijn haar begint uit te vallen, mijn huid is vaal en ik heb medisch ondergewicht. Ik voelde me geobsedeerd door dit gedrag en ik heb echt hulp nodig. Dus heb ik mezelf ingeschreven in een afkickkliniek”, aldus Alyson. “Ik koos ervoor om te herstellen, en ik ben zo gelukkig dat ik toegang had tot de steun. Dat geldt niet voor veel mensen.” Heavy!

Beeld: The Suite Life of Zack & Cody, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook