What? Kylie Jenner had bijna een hele andere naam gekregen

Wie had dat verwacht!

We weten allemaal dat Kris Jenner groot fan is van de letter K. Al haar dochters hebben immers een naam die begint met deze letter. Toch had Kylie Jenner bijna een hele andere naam gekregen. Say what? 

Andere naam

We kennen de jongste Jenner-telg allemaal als Kylie. Deze naam past zo goed bij de realityster, dat we ons haar bijna niet kunnen voorstellen met een andere naam. Maar de beauty had toch bijna anders geheten. Kris had blijkbaar meerdere namen in haar hoofd toen ze in verwachting was van haar jongste dochter. Op TikTok deelt Kylie dat ze bijna déze naam had gekregen. “Mijn naam is Kylie, maar het was bijna… Kennedy“, onthult ze.

Kennedy Cosmetics

Kennedy Jenner. We moeten er even aan wennen, maar Kylie was als Kennedy ongetwijfeld net zo populair geworden als dat ze nu is. Aan het einde van de video laat ze met een hilarische edit nog even zien hoe haar eigen beautylijn er dan zou hebben uitgezien. ‘Kennedy Cosmetics’ had het dan geheten. Wij gokken dat Kris uiteindelijk voor Kylie heeft gekozen omdat ze al een dochter had diens naam met ‘Ken’ begint (Kendall, red.).

@kyliejenner

doesn’t hit the same

♬ original sound – Kylie Jenner

Reacties

De meningen over de naam zijn verdeeld. “Ok but Kendall and Kennedy go really well together“, reageert iemand. “No way“, schrijft iemand die wél de naam Kennedy kreeg. “Leuke naam, maar het lijkt te veel op Kendall”, vindt een ander.

Kylie weet zelf ook als geen ander hoe moeilijk het is om een passende naam te kiezen. Afgelopen februari beviel ze zelf van een zoontje. Hij kreeg aanvankelijk de naam Wolf, maar dat bleek kort daarna toch niet helemaal bij de persoonlijkheid van de kleine man te passen. Daarom heeft de baby (zover wij weten) nog steeds geen officiële naam gekregen.

Bron: TikTok @kyliejenner, NSMBL | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws