Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wow! Channah Koerten ondergaat haartransplantatie

'Het is gewoon echt superdun', aldus de reality-ster.

We kennen Channah Koerten allemaal van Ex On The Beach: Double Dutch, en als je haar daar niet van kent, dan ken je haar wel van haar vlogs en haar heftige YouTube bevalling van dochtertje Rumi. Jep, de reality-ster deelt echt álles. Zo laat ze in haar meest recente vlog weten dat ze een haartransplantatie ondergaat.

Haartransplantatie

Aangezien de moeder van twee alles deelt met haar trouwe volgers, deelt ze ook deze keer openhartig dat ze een haartransplantatie ondergaat. Zo neemt ze haar volgers mee in het gehele proces, van het tekenen van haar haargrens tot het plaatsen van nieuwe haarzakjes.

"Het is gewoon echt superdun. Dus hier is een lijn getekend wat ze ook helemaal gaan weghalen en dat wordt zometeen gevuld. En aan de voorkant is mn haargrens iets meer naar beneden gezet. Zo kunnen ze een mooie, symmetrische, volle haarlijn maken", vertelt de reality-ster trots.

Proces

Ook laat Channah zien hoe ze haar haren opdelen in gedeeltes wat daarna wordt weggeschoren: "Dit doen ze omdat ze er op deze manier beter bij kunnen als ze de nieuwe haarzakjes plaatsen." Toch blijkt het proces na de behandeling van de haartransplantatie niet geheel pijnloos te zijn. Enne, dat komt niet door de behandeling zelf. Wait, what?

Bloeden

"Jongens, het is helemaal aan het bloeden. Tiger hing effetjes aan m'n hoofd. Toen ik zei: 'niet doen', deed 'ie het effe nog een keer", aldus Channah die in tranen uitlegt wat er is gebeurt. Oei, dat ziet er inderdaad niet geheel pijnloos uit!

Bron: YouTube, Channah Koerten | Beeld: Brunopress