Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Fé over verhuizen: 'Niks houdt mij per se in Nederland'

Trekt Fé binnenkort bij Lennert in?

Love Island 2022 zit er alweer een tijdje op, en daarom vragen wij ons af hoe het nu met de koppels gaat. en Lennert blikken terug op hun avontuur op Mac-date met Nick Eshuis. De love birds wonen natuurlijk niet bepaald dichtbij elkaar. Gelukkig hebben de twee een plan opgesteld, zodat ze elkaar regelmatig zien en denken ze voorzichtig na over hun toekomst samen. 

Verhuisplannen

"We hebben het er zeker al wel over gehad. Tuurlijk, als je op zo'n afstand woont van elkaar dan komt dat ter sprake", vertelt Fé wanneer host Nick de twee naar hun toekomstplannen vraagt. "Ik woon natuurlijk in Limburg en ik heb echt niks met Limburg", stelt Fé. De Islander vertelt dat ze het wel ziet zitten om naar België te verhuizen voor Lennert. "Ik heb altijd gezegd dat als iets mij hier weghaalt, is het werk of liefde. In dit geval woont de liefde in België. En ik vind het prima om bij wijze van spreken naar België te gaan. Niks houdt mij per se in Nederland."

Uitstellen

Toch willen ze het samenwonen vooralsnog even uitstellen. "We gaan rustig aan doen", vervolgt Fé. "Op Love Island zit je in een sneltrein. Alles gaat supersnel en het is leuk, maar je moet je wel even realistisch blijven." Fé noemt een ander Love Island-koppel als voorbeeld. "Bij een ander Love Island-koppel – dat uit elkaar is gegaan (Job en Esmee, red.) – zag je gewoon dat zij te snel wilden bewegen. Zij gingen vrij snel samenwonen. Wij denken daarom dat het wel even verstandig is om te wachten."

Alles achterlaten

Het is immers een grote stap, verhuizen naar België. "Als ik daarnaar toe verhuis (België, red.), dan moet ik alles achterlaten", legt Fé uit. "Ik moet mijn baan opzeggen, mijn huur opzeggen en al mijn spullen meenemen. Als ik bij hem ga wonen dan moet ik wel 100% zeker weten dat het goed zit en dat we die stap niet uit een opwelling zetten." Aha, duidelijk!

Bron: YouTube (Nick Eshuis) | Beeld: Love Island