Love Islands Lennert over Raphaëlla: ‘Soms was ze wel wat extra’

‘Ik had geen goede start met haar’, blikt Lennert terug.

Love Islands en Lennert zijn gelukkiger dan ooit. Inmiddels zijn de twee zo’n vier weken thuis en blikken ze in een nieuwe aflevering van #MACDATE met Nick Eshuis terug op hun liefdesavontuur. Zo vertelt Lennert onder andere meer over Casa Amor en dat hij en Raphaëlla niet helemaal een goede start hadden.

Liefde

Dat het goed gaat tussen Fé en Lennert wordt meteen duidelijk in de nieuwste #MACDATE-aflevering. Zo delen de twee dat ze net terug zijn van een romantisch weekendje weg. “We zijn het weekend voor mijn verjaardag naar Disneyland Parijs geweest”, vertelt Fé blij. De twee genoten samen van één dagje Disneyland en één dagje Parijs. Dit had Lennert Fé cadeau gegeven voor haar verjaardag. “Dat was echt superleuk. Dat was mijn verjaardagscadeautje. Lief hè”, reageert Fé. 

Terugblik Casa Amor

Vervolgens blikken de twee terug op hun Love Island-deelname. Vanaf het moment dat Lennert en Fé elkaar zagen was er een spark tussen de twee. Hoewel de twee geen relatie hadden toen de jongens naar Casa Amor vertrokken, kon Lennert alleen nog maar aan Fé denken.

“Ik ging naar Casa Amor en had niet zoiets van: wow”, vertelt Lennert over het moment dat hij de All Stars-singles zag. “Omdat ik met Fé al zo ver was”, licht de Islander toe. Toch probeerde hij er wel het beste van te maken. “Ik had wel zoiets van: ik moet me openstellen en gesprekken voeren. Maar na de eerste vijf minuten sloot ik me er al (voor een mogelijke romance, red.) voor af.” 

Raphaëlla

Host Nick vraagt vervolgens of Lennert een van de All Star-singles al kende. “Raphaëlla herkende ik toen ze voor me begon te dansen”, blikt Lennert terug op de entree van de dames. Vervolgens is Nick benieuwd naar wat Lennert van Raphaëlla vond. “Soms was ze wel zo extra, zal ik zeggen”, deelt Lennert. “Ik had geen goede start met haar”, licht Lennert toe. “Ze kwam de villa binnen en begon direct Fé in een slecht daglicht te zetten. Toen dacht ik: je kent letterlijk dat meisje niet, en je hebt al zo’n oordeel over haar…”

Lennert deelt dat het hem tegenviel dat Raphaëlla al een beeld over Fé had gevormd op basis van de afleveringen die ze had gezien: “Ik had zoiets van: kom op, je moet beter weten, want je hebt al een keer meegedaan.” 

Gelukkig hadden de twee dit al snel uitgepraat. “We hebben er nog wel even over gepraat en daarna heb ik het wel heel chill met haar gehad. Ik vond haar daarna heel chill”, deelt Lennert. Eind goed, al goed!

Bron: #MACDATE, Nick Eshuis | Beeld: RTL 

Laatste nieuws