Kate Walsh ook in 19e seizoen Grey’s Anatomy te zien

Yay!

Het negentiende (!) seizoen van Grey’s Anatomy wordt vanaf volgende maand uitgezonden in de Verenigde Staten. En hoewel we verder nog niet heel veel weten over het nieuwe seizoen, is één ding zeker: Kate Walsh a.k.a. dr. Addison Montgomery keert terug!

Terugkerende acteurs

Seizoen 18 was sowieso een feestje voor fans van de dramaserie. Verschillende acteurs uit voorgaande seizoenen maakten namelijk een appearance. We zagen onder anderen Chandra Wilson die terugkeerde als Miranda Bailey en James Pickens Jr. als Dr. Richard Webber. Bovendien konden we actrice Kate Walsh ook toevoegen aan dit lijstje: zij pakte haar rol als Addison Montgomery na veertien (!) jaar weer op in seizoen 18. In dit seizoen was zij in meerdere afleveringen te zien, en dit zal ook voor het negentiende seizoen gelden, zo meldt Variety.

Recap

Even een snelle recap: we leerden Addison kennen aan het einde van het eerste seizoen van Grey’s Anatomy als de vervreemde vrouw van Derek Shepherd. “Hi, ik ben Addison Shepherd”, stelde ze zich in die aflevering voor aan Meredith Grey. “En jij moet de vrouw zijn die het met mijn man doet.” Ai… Na deze aflevering keerde Kate meerdere keren terug in de ziekenhuisserie, en werd later een regular in de show.

Spin-off

Na twee seizoenen kreeg Kate in 2007 een spin-off: Private Practice. Hierin zagen we hoe Addison naar Los Angeles verhuisde om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Zes seizoenen lang konden we genieten van het wel en wee van de dokters en patiënten in een privékliniek. Maarre, er gaat toch niets boven Grey’s Anatomy, dus wij zijn héél blij dat Addison ook in het negentiende seizoen weer terugkeert naar Grey Sloan.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws