Yay! Grey’s Anatomy krijgt 19e seizoen

Er komt geen einde aan...

Lees ook

De artsen van Grey Sloan Memorial Hospital kunnen hun borst natmaken, want Grey’s Anatomy is verlengd voor een 19e seizoen. En dat terwijl hoofdrolspeelster Ellen Pompeo een 19e seizoen zelf niet echt zag zitten…

19e seizoen

Al sinds het eerste seizoen in 2005 is Grey’s Anatomy absoluut onze favoriete ziekenhuisserie. Zestien jaar, achttien seizoenen en 388 afleveringen later, kunnen we ons dan ook niet voorstellen dat de show tot een eind komt. Als het echter aan hoofdrolspeelster Ellen Pompeo ligt, trekken ze de stekker uit Grey’s Anatomy. Toch lijkt het erop dat Ellen zich heeft laten ompraten door de makers van de show, want aan Deadline maken de producers en de zender ABC bekend dat er nog een 19e seizoen komt, mét Meredith Grey.

Vervolg

Seizoen 18 was sowieso een feestje voor fans van de dramaserie. Verschillende acteurs uit voorgaande seizoenen maakten namelijk een appearance. We zagen onder anderen Chandra Wilson die terugkeerde als Miranda Bailey en James Pickens Jr. als Dr. Richard Webber. Bovendien konden we actrice Kate Walsh ook toevoegen aan dit lijstje: zij pakte haar rol als Addison Montgomery na veertien (!) jaar weer op in seizoen 18.

Ellen Pompeo

Door de jaren heen hebben we veel personages zien komen en gaan in Grey’s AnatomyEllen Pompeo, die de rol van main character Meredith Grey vertolkt, is een van de weinige day ones die nog te zien is in de ziekenhuisserie. Al zestien jaar lang speelt ze in de show, en dat vond ze meer dan genoeg. “Ik doe hard mijn best om iedereen ervan te overtuigen dat we moeten stoppen met Grey’s Anatomy“, liet ze weten aan magazine Insider. Fans waren het daar echter niet mee eens en hoopten op nog meer seizoenen. Zij hebben dus toch hun zin gekregen!

Bron: HLN | Beeld: Greys Anatomy

Laatste nieuws

Zie ook