Cancel je plannen! De spannende film ‘Fall’ wil je zien

Fall is vanaf nu te zien in de bioscoop.

Ben jij een echte adrenaline lover? Dan moet je zeker naar de nieuwe thriller ‘Fall‘ gaan kijken. De gloednieuwe film bevat een flinke dosis spanning en sensatie, and we love that!

Social media stunt

Let’s be honest, we houden allemaal wel eens van een flinke portie adrenaline. Voel jij je dus aangesproken? Dan zit je met de film Fall zeker goed. De verhaallijn an sich is namelijk al behoorlijk shocking. In de bloedstollende film besluiten twee besties een enorme tv-toren te beklimmen. Enne, dat doen ze zeker niet ‘voor de lol’, maar voor een social media stunt. Wait what?! Toch denken de twee vriendinnen dat dit een goed idee is, maar gezien de staat van deze toren? No way!

Middle of nowhere

De 600 meter hoge tv-toren ziet er namelijk erg oud uit, mede door de verroestte plekken, waardoor de toren halverwege kapot is gegaan. Je bedenkt het je misschien niet, maar de besties weten tóch de top de bereiken. Hoe dan?! Wel is er één probleem, het trappetje waarmee ze naar boven zijn gekomen is kapot gegaan en naar beneden gestort. Oh no! Daar zitten ze dan, zonder dat iemand het weet, in een hoge tv-toren in de middle of nowhere

Bedreigende situatie

Jep, de twee vriendinnen moeten dus zien te overleven op de 600 meter hoge toren. Het bereik is ver te zoeken, het eten en drinken raakt langzamerhand op en terug naar beneden klimmen is al helemaal geen optie. Deze dreigende situatie zet dus niet alleen hun leven op het spel, maar ook hun vriendschap zal op de proef gesteld worden. Natuurlijk verklappen we nog niet hoe het afloopt met de twee besties, maar één ding is zeker: je móét deze film gewoon zien!

Fall is vanaf nu te zien in de bioscoop.

Bron: Fem-Fem | Beeld: Fall, YouTube

Laatste nieuws