Bingen! Netflix komt met nieuwe komedieserie en die belooft veel goeds

Als de besties doorkrijgen dat hun criminele leven toch iets té echt wordt, belanden ze al snel in de problemen. Je ziet het in de nieuwe serie, Fakes!

Lees ook

De nieuwe Canadese komedieserie Fakes stond vanaf 2 september op Netflix en wij zijn nu al fan! De serie gaat over twee vriendinnen die lijken te beschikken over een professionele kijk op zakelijk gebied. Naarmate de tijd vordert en ze hun talenten ontdekken boeken ze veel succes, totdat ze in de problemen komen…

Succesvolle business

Tiener besties Zoe (Emilija Baranac) en Becca (Jennifer Tong) bouwen hun eigen succesvolle business in valse ID-kaarten op. En wat blijkt? De business is een grote hit en wordt al snel succesvol. Totdat de besties steeds meer doorkrijgen dat hun criminele leven toch iets té echt wordt. En op dat moment realiseren ze dat wat ze aan het doen zijn een hele grote fout is geweest…

Jongere publiek

Enne, er zitten overigens een paar oude bekenden in de serie. Zo speelt Richard Harmon, beter bekend als Murphy uit The 100 een rol in de serie. Ook Devon Slack uit The Handmaids Tale is in Fakes te zien. Nog meer reden om de serie te bingen dus!

We zien steeds vaker dat Netflix series deelt die betrekking hebben op het jongere publiek. Omdat deze serie een mix is tussen misdaad, young adult en de vriendschappen tussen jongere meiden, is de kans dus ook groot dat Fakes in dit rijtje komt te staan. Al kunnen volwassenen deze serie net zo kunnen bingewatchen als het jongere pubiek. You never know. Wij gaan de serie in ieder geval wel kijken!

Bron: Script Girl | Beeld: Videostill

Laatste nieuws

Zie ook