Aha! HNTM-Philip wordt vergeleken met talloze celebs

Philip heeft volgens kijkers heel wat weg van bekende acteurs.

Het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model is ein-de-lijk begonnen en Videoland verraste ons maandag meteen al met de eerste twee afleveringen. We konden meteen kennismaken met de modellen en moesten ook al afscheid nemen van een paar. Over één van de modellen raakt men op social media niet uitgepraat, want kijkers vinden hem wel héél erg lijken op een aantal celebs.

High end look

Philip Cossee is een van de knappe modellen van dit seizoen. Al bij zijn eerste shoot wist hij indruk te maken op de jury en werd hij door topmodel Jessica Gyasi vergeleken met een echt Tommy Hilfiger-model. “Philip heeft echt een high-end commercial look; Tommy, Ralph Lauren. Hij weet dit nog niet zo goed in te zetten en volgens mij heeft hij dit ook nog niet door van zichzelf”, stelt het topmodel. “Als hij meer leert te ontspannen en zijn kracht en presence van zijn schoonheid leert in te zetten, dan kan hij toffe jobs binnenhalen”, aldus Jessica.

Lookalike

En hoewel Jessica hem dus een high-end commercial look vind hebben, denken kijkers daar anders over. Op TikTok vindt een kijker namelijk dat Philip wel heel veel weg heeft van Joe Goldberg uit de Netflix-serie You, ofwel Penn Badgley. “Ik kan toch niet de enige zijn die dit ziet?”, schrijft TikTokker Linda Wijtsma bij een video over Philip.

@lindawijtsma Ik kan toch niet de enige zijn die dit ziet? #hntm #you #joegoldberg #pennbadgley #fyp #lol @philipjasperrr ♬ origineel geluid – LINDA

Bekend gezicht

Maarre, niet alleen vinden kijkers hem op Joe lijken, ook komen namen als Fabian uit Het Huis Anubis en Jasper Hale uit Twilight voorbij. En daar blijft het niet bij, want sommigen vinden zelfs dat hij wel wat weg heeft van onze Nederlandse Manuel Broekman, of Matthew Grey Gubler uit Criminal Minds.

Zal Philip a.k.a. Joe Goldberg, a.k.a. Manuel Broekman het schoppen tot de finale? Je ziet het elke maandag in Holland’s Next Top Model op Videoland.

Beeld: TikTok, Brunopress

Laatste nieuws