Dated & Related nu op Netflix: ‘Meest ongemakkelijke datingshow ooit?’

Daten met je broer of zus erbij: groot succes of totale nachtmerrie?

Lees ook

Wij hadden afgelopen seizoen van Love Island onze eigen twins Yousri en Sayed, en de Amerikaanse producers van Love Island lieten al weten een hele verzameling tweelingen te zoeken voor een speciaal seizoen. Maar nu komt Netflix met z’n eigen dating-show: Dated & Related. Waarin singles niet alléén naar een luxe villa komen, op zoek naar de liefde, maar zij hun siblings ook meenemen. Wait. What?!

Op date met familie

Zenuwslopend, zwoel, of juist heel casual: iedereen kijkt op een andere manier naar de dating-wereld. Maar we kunnen wel stellen dat je ideale first date waarschijnlijk niét onder de neus van je familieleden plaatsvindt. Right?

Toch is dit precies wat de singles in de nieuwe Netflix-show Dated & Related doen: in een luxe villa in Zuid-Frankrijk gaan de single broers en zussen op zoek naar de ware – maar dan wel met hun uitverkoren sibling ernaast. En dat zorgt voor flink wat awkward momenten, verraadt de trailer.

Ongemakkelijk én touching

“Dit is waarschijnlijk de eerste keer dat ik een meisje zoen terwijl m’n zus erbij is”, vertelt één van de deelnemers voor de camera’s. “Kan je broer of zus ’t antwoord zijn op eeuwige liefde? Of wordt dit de meest ongemakkelijke datingshow ooit?”

Tegelijkertijd zien we ook al een hoop zoete beelden van broers en zussen die zich daar tussen alle singles maar eens beseffen hoe sterk hun band is. Cute! Uiteindelijk gaan de broers en zussen niet alleen op zoek naar de liefde, maar staat er ook een prijs van $100.000 op het spel.

10 duo’s

In totaal gaan 10 familieduo’s de uitdaging aan om de liefde te vinden. Extra interessant: de deelnemers strijken neer in Frankrijk van over de hele wereld. Zo komen broer en zus Joey & Corrina uit Seattle, hunky twins Kaz & Kieran uit Essex, en Daniel & Julia uit het Canadese Ontario. Hoe gaat dat spreekwoord ook alweer? Beter een goede broer, dan een verre boyfriend, zoiets?

Het eerste seizoen van de gloednieuwe datingshow staat hoe dan ook nú al op Netflix. Mocht je nog geen plannen voor dit weekend hebben, dan weet je nu in elk geval wat je kunt bingen. Enjoy!

Bron & Beeld: Netflix

Laatste nieuws

Zie ook