Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wil jij in een kerstfilm spelen? Videoland is op zoek naar figuranten!

Ben jij een echte christmaslover? Geef je dan snel op!

Over precies 109 dagen is het Kerstmis! Misschien zijn we een beetje vroeg aangezien we nog volop aan het nazomeren zijn, maar we moeten dit geweldige nieuws wel met jullie delen. Voor een nieuwe kerstfilm van Videoland is het castingbureau Blue Circle namelijk op zoek naar figuranten. Exciting! Dus ben jij een christmaslover? Pak dan je kans!

Nieuwe kerstfilm

Jep, Videoland is weer bezig met de zoveelste kerstfilm, maar vinden we dat erg? Nee! Enne, deze kerstfilm wordt er niet zomaar één. De nieuwe film wordt namelijk geregisseerd door niemand minder dan Will Koopman, die ook de regisseur is geweest van de dramakomedie April, May en June en Gooische Vrouwen.

Figuranten

Hoewel we net al zeiden dat we nog middenin in de nazomer zitten, is de filmwereld al in volle gang met het maken van kerstfilms. Best logisch eigenlijk, want wanneer moeten die geweldige, romantische kerstfilms anders gemaakt worden?

Momenteel is Videoland druk bezig met het maken van deze – nu al – geweldige kerstfilm, maar missen ze nog een aantal figuranten. Castingbureau Blue Circle is daarom nog op zoek naar een aantal christmaslovers die willen figureren als patiënten, bezoekers, verplegers en artsen. De vraag hierbij is wel om er een paar dagen voor vrij te maken, maar natuurlijk wel tegen een vergoeding.

Geef je snel op

Denk jij dat je helemaal gemaakt bent voor deze kans en zie jij het wel zitten om in de showbizz-wereld aan de slag te gaan? Twijfel dan niet en geef je snel op via de website van Blue Circle (linkje hierboven), want de opnames beginnen volgende week al!

Bron: Flair | Beeld: iStock