Yesss: Big Brother komt met derde seizoen en dit is hoe je je opgeeft

Oeh!

We zagen ongeveer een half jaar geleden hoe Salar er met de winst vandoor ging in het laatste seizoen van Big Brother. Hij hield hier een fijn zakcentje aan over, nadat hij bijna 3 maanden wist te overleven met 24/7 camera’s op z’n gezicht gericht. Enne, nu is er goed nieuws voor fans van de serie: er komt namelijk een derde seizoen en je kunt je nú opgeven.

Big Brother 2023

Opgesloten zitten in een huis, nul contact met de buitenwereld, onbekende huisgenoten, allerlei uitdagingen en natuurlijk een gigantische hoeveelheid camera’s: de formule van Big Brother is inmiddels iconisch. Met de streaming-services anno nu kunnen we bovendien écht 24/7 meekijken met de deelnemers, en zo missen we geen enkele druppel juice meer.

In 2023 kunnen we hier dus opnieuw van gaan genieten! Vanochtend kwamen RTL en het Belgische Play4 namelijk met de aankondiging van een nieuw seizoen.

Zelf meedoen?

Word jij de opvolger van Jill & Salar? Zie jij het zitten om maximaal 100 dagen lang opgesloten te zitten met andere bewoners en geen privacy? Dan kun je je nú inschrijven voor Big Brother 2023 via bigbrother2023.tv.

Streamen

Vorig seizoen konden we in elk geval met de 120 camera’s en 50 microfoons in het Big Brother-huis letterlijk van alles meegenieten. Dagelijks kon je op RTL5 zien wat er die dag gebeurd was, én de stream op Videoland was dus 24 uur per dag beschikbaar. Extra leuk was dat je via de livestream kon meebepalen over het leven van de kandidaten. Exciting!

Hoe het aankomende seizoen eruit gaat zien, weten we nog niet, maar we houden onze fingers crossed voor nog meer juice en drama!

Bron: RTL | Beeld: RTL, Wesley de Wit

Laatste nieuws