Awh: Ronnie Flex deelt foto van zichzelf als klein jongetje

Op de foto zien we de kleine Ronnie met zijn broertje.

Lees ook

Behalve kiekjes van zijn kids deelt Ronnie Flex maar zelden iets op Instagram. Toch besloot de rapper zijn volgers vandaag te trakteren op een foto uit de oude doos. Ronnie Flex toverde een foto met zijn kleine broertje tevoorschijn. En we moeten toegeven: het is heel cute.

Foto van vroeger

Op de Instagrampagina van de rapper pronkt sinds vandaag een foto van mini-Ronnie met zijn kleine broertje Samir. De twee poseren op een doorzichtige opblaasstoel – hands up als je vroeger ook zo’n stoel had – en laat in de beschrijving weten dat Samir wel héél erg op iemand lijkt.

“Hahaha Samir is Nori’s twin op deze foto”, schrijft Ronnie bij het kiekje. En hij heeft gelijk, kleine Samir lijkt inderdaad behoorlijk veel op het dochtertje van de rapper.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NORI (@ronnieflex)

Broertjes

De appel valt echter niet ver van de boom, want ook Ronnie’s broertje Samir werkt hard aan zijn carrière als rapper. Sinds 2018 zit Samir in de muziekwereld en brengt hij muziek uit onder de naam ADF Samski.

De broers hebben zelfs al samen aan een nummer gewerkt, genaamd: Tot We Vallen. In de videoclip van het nummer zijn de broers te zien in hun hometown Rotterdam. Benieuwd hoe Samir er nu uitziet? Wij zochten het voor je op.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Noorderling 🇲🇦 (@adfsamski)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Noorderling 🇲🇦 (@adfsamski)

Happy family

ADF Samski heeft er sinds kort ook een nichtje bij, want Ronnie is namelijk vader geworden van dochtertje Rémi. Eerder deelde de artiest het heugelijke nieuws op Instagram. “Welkom in ons warme thuis, Rémi Ayoki Plasschaert. Je moeder en grote zus en ik houden heel veel van jou… En we blijven bij je voor altijd en daarna”, schreef Ronnie bij een reeks schattige kiekjes van hem, mama Demi en grote zus Nori.

Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook