Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Emotioneel afscheid voor Anouk en zoon: ‘Trots op jou’

Haar 18-jarige zoon gaat een groots avontuur aan.

Dutch Valley

Anouk heeft afscheid moeten nemen van haar zoon Elijah. De 18-jarige vliegt uit om zijn droom achterna te gaan. Daarvoor zal de zangeres haar zoon echter een lange tijd moeten missen.

Zes kinderen

Anouk heeft in totaal zes kinderen. De oudste, Benjahmin, is inmiddels alweer 20 jaar oud. Daarnaast heeft ze Elijah, Phoenix (17), Jesiah (12), Sion (8) en Jelizah (6). De zangeres en hubby Dominique hebben hun handen vol aan zo'n groot gezin, maar de komende tijd zullen ze een van de zes moeten missen. Elijah heeft namelijk zijn koffers gepakt voor een groot avontuur in het buitenland.

Afscheid

Op Instagram Stories deelt Anouk haar zoon is vertrokken om zijn grote droom waar te maken. "Trots op jou lieverd", schrijft de zangeres bij een kiekje van het afscheid. Daarop zien we moeder en zoon elkaar een stevige knuffel geven. De komende jaren zal Elijah op Hawaï wonen en studeren om zeebioloog te worden.

Anouk laat weten dat ze is meegereisd naar het eiland om haar zoon af te zetten en afscheid te nemen. "Net mijn zoon afgezet bij een universiteit in Hawaï", vertelt ze. Enne, aan de sad emoji's te zien was het een emotioneel afscheid. Succes, Elijah!

Beeld: Instagram @anouk

Niet de enige

Hoewel zo'n afscheid natuurlijk nooit went, is het voor Anouk niet de eerste keer dat ze afscheid moet nemen van een kind. Ook haar oudste zoon Benjahmin is naar het buitenland vertrokken. Hij is momenteel in Amerika om daar te basketballen. En ook dochter Phoenix heeft internationale ambities. Zij zal binnenkort haar broer achternagaan naar de VS, om ook haar basketbaldroom waar te maken. Phoenix heeft zelfs een aanbod gekregen van Washington State University om daar te spelen. Het wordt dus rustig bij newlyweds Anouk en Dominique thuis!

Bron: Instagram @anouk, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress