Zien: zoon Anouk neemt dezelfde coupe als zijn moeder

Twinning!

Rockchick Anouk hebben we in het verleden met verschillende looks gezien. Van sexy bangs en een korte bob tot de bekende blonde lokken. Toch zijn de lange blonde lokken ook verleden tijd, want de zangeres koos onlangs voor een stoere buzz cut. Oudste zoon Benjahmin zag het kapsel van zijn moeder wel zitten en besloot voor dezelfde coupe te gaan.

Nieuwe look

Eind vorig jaar zagen we de zangeres voor het eerst met haar nieuwe kapsel. Anouk kiest wel vaker voor een nieuwe, opvallende coupe, maar onlangs wist ze voor een kapsel te gaan die we nog niet eerder bij Anouk hebben gezien. Anouk speelde het echter niet op safe met een nieuw kleurtje, maar ging voor een ultrakorte coupe. En, als we zeggen ultrakort, bedoelen we dat ook. Anouk nam namelijk afscheid van haar blonde lokken en ging sindsdien met een gemillimeterd kapsel door het leven.

Allergie

Echter blijkt nu dat ze niet zomaar voor deze gemillimeterde look heeft gekozen. Aan tafel bij Jinek vertelde ze destijds dat ze een PPD-allergie heeft. Bij zo’n allergie ben je allergisch voor de stof die in haarverf zit. Daarom moest Anouk haar lokken wel afscheren. Volgens de zangeres duurt het nog wel even voordat de stof uit haar lichaam is en haar haren weer helemaal zijn aangegroeid. Gelukkig is ze niet de enige thuis met een ultrakorte coupe, want ook zoon Benjahmin heeft zijn haren afgeschoren.

Anouk
Instagram @Anouk

Anouk deelt een filmpje in haar Instagram Stories waarop de nieuwe look van haar zoon te zien is. “Twinning my son“, schrijft ze erbij. Zoon Benjahmin schrijft bij de post: “Zelfde cut als mijn ma?”, gevolgd door veel lachpoppetjes. En we moeten toegeven, het staat ze beiden prachtig!

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws