Anouk openhartig over aanstaande huwelijk: ‘Nooit garantie dat het slaagt’

'Het is niet één keer maar echt drie of vier keer mislukt', vertelt de zangeres eerlijk.

Aanstaande zaterdag stapt Anouk voor de derde keer in het huwelijksbootje. Na een turbulent liefdesleven is de zangeres nu happy together met Dominique Schemmekes. Toch kan ze niet garanderen dat dit huwelijk wél een happy ending kent.

Trouwen op het Malieveld

Anouk en Dominique wilden hun huwelijk groots aanpakken. Enne, we kunnen wel stellen dat ze die wens kunnen afvinken. De twee trouwen aanstaande zaterdag namelijk tijdens Anouks concert op het Malieveld in Den Haag. Na veel ups en downs in de liefde, lijkt het geluk nu toch echt aan de zangeres haar zijde. In gesprek met Ruud de Wild vertelt Anouk openhartig dat dat niet altijd zo is geweest. In de podcast 30 MINUTEN RAUW blikt ze terug op haar vorige relaties.

Sukkel in de liefde

Anouk heeft zes kinderen met verschillende mannen. De zangeres baalt ervan dat die vorige romances zijn ‘mislukt’. Eén van de punten op haar wensenlijstje? Een man die graag een groot gezin wil. “En die [mannen] dacht ik ook echt wel gevonden te hebben. Dat dacht ik elke keer”, vertelt ze eerlijk in de podcast. Ze noemt zichzelf dan ook een ‘sukkel in de liefde’ en haar vorige relaties bestempelt ze als een ‘desillusie’.

Toch is ze nooit boos geweest wanneer er een einde kwam aan een van haar relaties. “Ik was vooral heel verdrietig en teleurgesteld. Ik wilde het natuurlijk zo goed doen. En ik wilde niet dat mijn kinderen met gescheiden ouders leefden. En nu denk ik: wat dat betreft is het niet één keer maar echt drie of vier keer mislukt.”

Geen garantie

Inmiddels heeft Anouk al jaren een steady relatie met Dominique en kan ze niet wachten om te trouwen. Toch wil ze niet met zekerheid zeggen dat deze relatie wél kans van slagen heeft. “Die garantie heb je in principe nooit. Denk ik. Dat hoop je wel. Het zou idioot zijn als ik, iemand die voor de derde keer gaat trouwen, die zes kinderen heeft van vier mannen, nu gaat zeggen: ‘Oh, ik weet het zeker!’ Dat durf ik niet meer”, vertelt ze aan Ruud.

Desondanks is Dominique volgens haar wel ‘een heel ander persoon’ dan de vorige mannen in haar leven. Daarnaast wil hij al van jongs af aan trouwen en heeft hij een grote kinderwens. “Hij wilde heel veel kinderen. Nou, dat is gelukt.” Drie keer scheepsrecht, right?

Bron: RTL Boulevard, 30 MINUTEN RAUW | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws