Bizar: overvaller Kim Kardashian heeft geen spijt van brute daad

'Ze gooide geld weg, en ik kwam het ophalen.'

Kim Kardashian zal die nacht in 2016 niet snel vergeten: de ster werd tijdens de Paris Fashion Week met een hoop geweld overvallen. Ze werd vastgebonden, onder schot gehouden, en ze stond doodsangsten uit, deelde de realityster achteraf. Eén van de betrokkenen bij de overval, deelde met Vice News echter dat hij er totaal geen spijt van heeft. “Het maakt me niets uit”, stelt de bijna-bejaarde overvaller.

Juwelenroof

De brutale overval vond al plaats in 2016, en pas eind 2020 was Kim klaar om het erover te hebben. In een interview met David Letterman blikte ze terug op die doodenge avond. Ze werd alle kanten opgesleurd, terwijl ze alleen een badjas aanhad. “Hij greep me beet en trok me naar hem toe. Maar ik droeg verder niets, dus ik dacht: ‘Nu word ik verkracht. Dit gaat gebeuren. Bereid jezelf voor'”, vertelde een emotionele Kim. Ze vertelt dat ze vervolgens werd vastgebonden met boeien, tiewraps en ducktape. In totaal namen de overvallers zo’n 10 miljoen euro aan sieraden mee, waaronder haar peperdure verlovingsring van Kanye West.

Bejaarde rovers

Deze overval werd gepleegd door een groep mannen van 60 – 72 jaar, die hierdoor al snel ‘The Grandpa Robbers‘ werden genoemd. Eén van hen, Yunis Abbas, is inmiddels alweer op vrije voeten, na twee jaar in de cel. In gesprek met Vice News blikt hij zonder ook maar een greintje berouw te tonen terug op die avond.

“Ik zag in een aflevering van Keeping Up with the Kardashians hoe ze een diamant in het zwembad gooide, en ik dacht: ‘Zij heeft veel geld. Het maakt deze vrouw helemaal niks uit'”, legt Abbas uit. Wanneer hij de vraag krijgt of hij zich nu schuldig voelt, is hij duidelijk. “Ze gooide toch al geld weg. Ik was daar om het op te halen en dat was dat. Schuldig? Nee, het maakt me niets uit. Het doet me niks.”

Uitlokken

Wel kan hij zich voorstellen dat Kim getraumatiseerd is door die avond. “Je komt daar niet ongehavend uit. Daar twijfel ik niet aan”, stelt Abbas. Maar dat lijkt hem verder dus bar weinig uit te maken.

Hij stelt dat influencers en rijke celebs beter moeten opletten met wat ze delen via sociale media. “Zij zouden wat minder showy moeten zijn naar mensen die dat zich niet kunnen veroorloven. Voor sommige mensen is dat uitlokkerig.”

Bron: Vice News | Beeld: Brunopress

 

Laatste nieuws