Wait, what? EOTBDD’s Joyce is verloofd!

Dit zagen we niet aankomen!

Lees ook

Ze zorgde voor de nodige drama in het meest recente seizoen van EOTBDD, maar pas nu het seizoen voorbij is zorgt Joyce voor een échte shock. In gesprek met Nick Eshuis deelt Joyce namelijk dat ze niet alleen een relatie heeft, maar ook dat ze zelfs al verloofd is!

Verloofd

Na een bezoekje aan de McDrive met Joyce en Lynn, voelt Nick Eshuis hen beiden eens goed aan de tand over hun ervaringen tijdens én na Ex on the Beach. Zo vraagt hij onder meer of de twee nog het bed in zijn gedoken met hun voormalig mede-eilandbewoners.

Hierop reageert Joyce: “Neeee, ik heb een vriend, Nick!” Nu zorgt dit al voor opgetrokken wenkbrauwen, maar vervolgens doet Joyce er nog een schepje bovenop. “Schat, ik ben verloofd”, vult ze aan. Say what?!

Rocks

Joyce showt vervolgens trots haar ring aan de camera, waar een fikse steen aan fonkelt. Ze legt uit dat haar relatie eigenlijk al vóór Ex on the Beach speelde. “Het is een heel verhaal, van hem en mij. Dat speelt al vijf jaar eigenlijk. Eerst wat het niet serieus en dan was het wel serieus, en toen hadden we ruzie en ben ik vertrokken naar Ex on the Beach“, deelt de gelukkige verloofde.

Nick merkt direct op dat Joyce tijdens het programma ook met niemand het bed heeft gedeeld. “Nee, ik blijf trouw”, bevestigt Joyce.

Aanzoek

Ook licht ze een tipje van de sluier over het moment suprême. “We zijn onlangs naar Spanje geweest, naar wat watervallen, en daar ging hij op zijn knie – dus ja.” And the rest is history!

Als we even spieken op Joyces Instagram-pagina, dan komen we daar direct een bijzonder steamy kiekje tegen van de realityster met een mystery lover. Deze getatoeëerde hunk zou Manuel heten. Wanneer we de wedding bells mogen verwachten? Daar krijgen we dan weer niks over te horen. Fingers crossed dat we Joyce snel in een prachtige bruidsjurk gaan zien!

Bron: Youtube Nick Eshuis | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook