EOTBDD-Joyce en Lars vertellen of het nog iets kan worden tussen hen

Hoe zit het nu tussen de twee?

We hebben in het huidige seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch inmiddels gemerkt dat exen komen, maar ook weer gaan. Een van die exen die pas nét in de villa was, maar ook snel weer moest vertrekken, was Lars. De goedlachse Vlaming kwam voor Joyce, die hij klaarblijkelijk nog wel zag zitten. In Hij Zei, Zij Zei vertellen de twee alles over hun romance.

Mogelijke relatie

Hoewel Lars werd weggestuurd door Stevies veelbesproken exit-keuze, moest Joyce de villa al eerder verlaten vanwege corona. Eind goed, al goed konden Lars en Joyce alsnog wat tijd met elkaar doorbrengen en blikken ze terug op hun tijd samen. Zit er eventueel nog meer in dan vriendschap voor de twee?

“Het kan. Je leeft hier in een bubbel dus je kan de draad hier niet oppakken. Dat gaat niet. Maar zeg nooit, nooit”, vertelt Joyce. “Ja, hij is best leuk hè, hij is zo schattig. Zie hem staan…”

Zeg nooit, nooit

Lars ziet een romance met Joyce best voor zich, al moet Joyce dan wel iets minder jaloers worden. “Dat weet ik niet. Het is hier Ex on the Beach, het is heel raar, want ik was hier voor haar gekomen, maar ik was eergisteren met een dame aan het dansen en toen kregen we weer de poppen aan het dansen”, legt Lars uit. “Zo is alles begonnen, zo is de hele ruzie tussen ons ontstaan.”

Feestbeesten

De twee zijn er dus van overtuigd dat het in de villa niks tussen hen had kunnen worden, maar hoe zit dat terug in België? Joyce vervolgt: “Ik heb gezegd dat we hier in een bubbel zitten en niet in de realiteit en dat het hier niet kan.” Lars: “Ik weet het niet, dat valt te zien in België. We zijn heel chill met elkaar en komen ook uit dezelfde buurt”, legt hij uit. “We zitten ook een beetje hetzelfde in elkaar. We zijn allebei een beetje feestbeesten, dus we zien het wel.” Aha!

Bron & Beeld: EOTB, YouTube, MTV

Laatste nieuws