Wedding bells! Teen Moms Leah Messer gaat trouwen

'Het is geweldig', aldus de realityster.

Lees ook

Heugelijk nieuws voor Leah Messer uit Teen Mom. De realityster is namelijk ten huwelijk gevraagd door haar vriend Jaylan Mobley. Op Instagram deelt Leah de romantische beelden van het aanzoek.

Op één knie

Leah en hubby Jaylan waren aan het genieten van een heerlijke vakantie in Costa Rica. Daar besloot Jaylan om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Enne, dat deed hij niet zomaar even tussendoor. Nee, de twee waren een romantische strandwandeling aan het maken bij zonsondergang toen hij plotseling op één knie ging.

Verrassing

Jaylan had blijkbaar ook geregeld dat er een professionele fotograaf in de duinen lag om het moment vast te leggen, want op Instagram delen de tortelduifjes een aantal prachtige foto’s. Daarop is te zien dat Leah het aanzoek totaal niet zag aankomen. “Two souls, one heart ❤️ It’s official!! 💍”, klinkt het bij de kiekjes.

Ook zien we een foto van de verlovingsring. Een shiny exemplaar met heel veel diamanten en een enorme diamant bovenop. Wauw!

Nieuw hoofdstuk

Leah is helemaal klaar voor dit nieuwe hoofdstuk in haar leven, zo vertelt ze aan People. “Het is geweldig. Ik had nooit verwacht dat ik hier vandaag zou zijn, maar ik had niet ergens anders willen zijn.” Jaylan onthult aan het magazine dat hij behoorlijk wat voorbereidingen heeft getroffen voor het aanzoek. Zo huurde hij niet alleen een fotograaf in, maar ook een privéchef op het strand. “Ik kan niet eens uitleggen hoe ik me voel. Ik wilde dat dit moment perfect zou zijn voor haar. Ik had dit al zo’n twee tot drie maanden in gedachten.” Als je het ons vraagt is het meer dan geslaagd. Gefeliciteerd!

Bron: Instagram @leahmesser en @jaylan_mobley, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook