Zien: zo ziet de 12-jarige dochter van Teen Moms Farrah Abraham er nu uit

De appel valt niet ver van de boom.

Farrah Abraham kun je je misschien nog wel herinneren van de MTV-programma's 16 and Pregnant en Teen Mom. Laatst namen we al onder de loep hoe zij er anno 2021 uitziet, maar hoe gaat het nu met dochter Sophia Laurent Abraham?

Tv-ster

Een normaal leven zoals andere kinderen dat hebben, dat zat er voor Sophia niet bepaald in. Vanaf het moment dat ze geboren werd, was Sophia al een heuse tv-ster. “Born on MTV“, is dan ook te lezen in de Instagram-bio van de 12-jarige Sophia.

Inmiddels is het alweer een tijdje geleden dat Farrah en Sophia op de buis verschenen. In 2017 werd Farrah na maar liefst zeven seizoenen van Teen Mom ontslagen. Zo had ze niet alleen een bad attitude tegen de producers van het programma, ook filmde ze geregeld filmpjes voor eh, een wat volwassener publiek.

Niet altijd makkelijk

Met ruim 600 duizend volgers op Instagram, een kledingkast waar je 'u' tegen zegt en een luxe leventje met moeder Farrah, lijkt het de 12-jarige Sophia voor de wind te gaan. Toch is niet alles wat het lijkt. Alsof een leven in the public eye voor een jong kind niet lastig genoeg kan zijn, heeft Sophia het ook erg moeilijk met het verlies van haar vader. Haar vader Derek overleed een maand voordat zij ter wereld kwam.

“We doen veel aan familietherapie, omdat ze geen vader heeft en ook omdat we zo publiekelijk ons leven leiden”, vertelde Farrah eerder in een podcast. Daarnaast vertelde de realityster dat haar dochter thuisschool doet, zodat ze niet gepest zou worden. Helaas mocht dit niet baten. “Ze krijgt zoveel haat, het is echt bizar”, aldus mom Farrah. “Sophia houdt zich niet bezig met het online pesten. Ze zet zich er gewoon overheen.” Good for her!

Natural beauty

Op Instagram is wel te zien dat Sophia zich niets aan lijkt te trekken van de haters. Zo doet ze zo nu en dan glamorous fotoshoots met haar moeder, filmt ze make-uptutorials (ja, met fake eyelashes) en bewijst ze met regelmaat dat ze een natural is voor de camera. De appel valt niet ver van de boom, zullen we dan maar zeggen.

Benieuwd hoe de 12-jarige Sophia er anno 2021 uitziet? Take a look

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws