Aaaaah! The Next 365 Days staat nú op Netflix

Bingen maar!

Prepare yourself, want het gaat dit weekend héél heet worden. En nee, dan hebben we niet over het weer, maar over jouzelf, want The Next 365 Days staat vanaf vandaag op Netflix!

De films

De film is gebaseerd op de gelijknamige boeken van de Poolse Blanka Lipinska. In de bizarre thriller wordt de ambitieuze zakenvrouw Laura Biel ontvoerd door maffiabaas Massimo Torricelli. De maffiabaas in kwestie is obsessed door de zakenvrouw en heeft maar één doel: zij moet verliefd op hem worden. En dat alles in maar liefst 365 dagen. De maffiabaas vertelt de zakenvrouw dat hij haar niet zal aanraken, behalve als ze dat zelf wil. De zakenvrouw doet er vervolgens alles aan om zelf de macht te krijgen, maar – je raadt het al – ze wordt langzaamaan toch verliefd op hem. De films zitten bomvol steamy scènes die geïnspireerd zijn op de film Fifty Shades of Grey.

Enne, Netflix deelde gisteren al een steamy kiekje van Massimo, die veel goeds belooft.

Derde deel

Feeling hot yet? De derde film in de reeks, The Next 365 Days, gaat verder waar de tweede film is geëindigd. Daarin zagen we namelijk dat maffiabaas Massimo een evil twin brother bleek te hebben. Aan het einde van de film werd niet alleen deze Adriano Torricelli, maar ook Massimo’s grote liefde Laura beschoten. Lange tijd was nog onduidelijk of de twee de schietpartij hebben overleefd, maar vanaf vandaag kunnen we daar eindelijk antwoord op krijgen. Bingen maar!

Bron en beeld: Instagram, Netflix

Laatste nieuws