Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Sayed en Yousri: 'Meiden DM'en ons allebei'

Oh my...

Tijdens het laatste seizoen van Love Island werden we blij verrast door tweeling Sayed en Yousri. De atletische spierbundels hebben beiden helaas niet de liefde gevonden op Love Island, maar nu ze terug in Nederland zijn krijgen ze in ieder geval genoeg aandacht van de dames!

Dates

Afgelopen zaterdag hebben de afgevallen Love Island-deelnemers samen naar de finale gekeken. Dat deden ze niet alleen, want de single sterren moesten via social media een date zien te regelen. En hoewel de tweelingbroers het op Love Island niet altijd voor het zeggen hadden qua met wie ze op date wilden, hebben ze nu genoeg keuze.

"We hebben een date moeten regelen voor dit event en dat moesten we via social media aankondigen. Daar kregen we heel veel reacties op", vertelt Sayed.

Twee vliegen in een klap

Maarre, in plaats van dat meiden hen afzonderlijk een berichtje stuurden, waren er veel dames die probeerden om beide broers aan de haak te slaan. "We zijn beiden ingelogd op elkaars accounts en daardoor zien we heel veel meiden die eerst op Sayed reageren, maar daarna ook op mij", vertelt Yousri. Dat is echt een no go, vinden de broers. "De grootste afknapper die er is", stelt Sayed.

Tijd in de villa

In een eerder interview met Grazia vertelde Yousri nog kort over zijn avontuur op LI, zo vond hij het jammer dat er uiteindelijk geen dame voor hem bij zat. “Ik was zo gelukkig dat we naar Casa gingen, ik had het gevoel dat ik eindelijk de kans kreeg om iemand te vinden die bij me zou passen.” Helaas kwam Yousri echter van een koude kermis thuis toen hij zag wie de bombshells waren. “Ik was in het begin zo teleurgesteld toen ik de Allstars binnen zag lopen, ik herkende ze meteen. Vijf nieuwe vrouwen en dan zijn het vrouwen die je al kent, daar zat ik echt niet op te wachten”, bekent hij. Uiteindelijk was het supergezellig met iedereen, maar ook daar kwam niks uit voort. Too bad!

Bron: Tagmag | Beeld: YouTube, Love Island