Love Islands Yousri over deelname: ‘Waarom was er niemand voor mij?’

'Ik was echt teleurgesteld toen ik de Allstars binnen zag lopen.'

Nadat tweelingbroer Sayed de Love Island-villa moest verlaten, zagen we vorige week ook Yousri vertrekken. Yousri bleef achter in een koppel met Jotti, al bleek al direct dat daar geen liefde in zat. Ook Casa Amor leverde geen liefde voor hem op. In gesprek met Grazia doet de hunk een boekje open over het gebrek aan connecties tijdens zijn avontuur.

Kapot

Yousri geeft aan dat Love Island een emotionele rollercoaster voor hem is geweest, als we met hem bellen. Hij moest op dag twee al een koppelpartner kiezen, waardoor automatisch ook iemand naar huis moest door hem. Dat was op dat moment Rick die een koppel was met Jotti. Dag vier moest Sayed naar huis, wat ook insloeg als een bom bij de twee. “De eerste vier, vijf dagen heb ik maar een paar uur per nacht geslapen, dus ik was helemaal kapot.” Oh my...

Dat zou ook wel eens de reden kunnen zijn waarom hij niet helemaal opbloeide in de villa. “Ik heb niet alles van mezelf kunnen laten zien. Ik zat te balen, waarom was er nou niemand voor mij?” Yousri legt uit dat hij normaliter een stuk vrolijker en enthousiaster is. “Al ben ik verder wel bij mezelf gebleven.”

Inhoudelijke match

Het ene na het andere koppel bloeide daarentegen wél op in de Love Island-villa, maar Yousri bleef achter. Hoe kan dat volgens hem? “Ik wil niet alleen fysiek aangetrokken worden door iemand, ik wil ook dat diegene inhoudelijk bij me past. Dat plaatje klopte niet helemaal”, vertelt hij dan ook. Ook al klopte de match met Jotti niet helemaal, toch heeft Yousri goede gesprekken met haar gehad. “Ik vond haar een van de intelligentste meiden van de groep, dus op dat gebied hadden we wel een klik.”

“Ik was zo gelukkig dat we naar Casa gingen, ik had het gevoel dat ik eindelijk de kans kreeg om iemand te vinden die bij me zou passen.” Helaas kwam Yousri echter van een koude kermis thuis toen hij zag wie de bombshells waren. “Ik was in het begin zo teleurgesteld toen ik de Allstars binnen zag lopen, ik herkende ze meteen. Vijf nieuwe vrouwen en dan zijn het vrouwen die je al kent, daar zat ik echt niet op te wachten”, bekent hij. Uiteindelijk was het supergezellig met iedereen, maar ook daar kwam niks uit voort.

Volwassen

Toch snapt hij dat het voor de vrouwen in de villa ook lastig is geweest om een match met hem te vormen. Jotti was natuurlijk een aantal jaar ouder. “Ik ben misschien qua gedrag volwassen, maar qua uitstraling… Tja, dan wil je toch een man naast je hebben staan die er ook volwassen uit ziet zeg maar.”

Ook bij Casa Amor gaven de bombshells direct aan voor wie ze kwamen, maar Yousri’s naam viel geen één keer. “Dan ga je denken, ligt het aan mij of heeft de productie geen goed werk geleverd”, lacht hij. Voor zijn gevoel zaten er tussen de bombshells ook geen vrouwen die op een type als hij zouden vallen. “Ik vroeg me af of ik te lief was en of ze dat dan niet leuk vinden in een man. Maar ja, uiteindelijk ben ik gewoon mezelf en behandel ik andere mensen graag zoals ik zelf ook behandeld wil worden.” Zo is het!

Beeld: Videoland, RTL

Laatste nieuws